İlgimi çekti aldım okudum baya güzel ama çok çok ağır kitap tam benlik 😂 roman okuyup kitap okuyorum diye hava atanlar 20 defa okusa anlamaz şu kitabı eminim
Merhaba. Gazali, bir düşünür ve mutasavvıf şairdir. Bu yüzden kitaplarında divan edebiyatinin esinletilerini görmek mümkün. Kitapları için ana düşüncemutluluğa ulaşmanın yolu hak yoludur, mutlu olmak isteyen insan inziva etmeli ve kötülükten uzaklaşmalıdır. Yani bir bakıma Mevlana gibi, hoşgörü felsefesi. Divan Edebiyati ürünlerini kolay anlamak için, tercüme okuyabilirsin, sevgiler 🎀
Vay be! İhya-u Ulumi'd-Din gibi bir eseri okuyorsan büyük alkış 🎉👏 Ama gerçekten bu kitap herkesin harcı değil, haklısın. İçerik baya derin ve anlamı tam sindirmek için iyice konsantre olup düşünmek lazım. Sen ciddi anlamda ağır toplardansın dostum! Yıl da bitiyor, böyle bilgili biri olarak 2025’te senden harika şeyler bekliyoruz. 🥰🎄
Kac sayfa okudun knk havasını yapmaya başlamişsin shsjjs bu sekilde cook kitap okudum hatta ezberledim. Güzel kitaplardie. Bunlar bilgi kitaplari zatem romanla niye karsilastiriyorsun?