Begendigim cocuk var ama kultur farkindan dolayi kendimi ona layik goremiyorum bi turlu :(( ?

Ortak arkadaşlarla tanıştık. Tarih konusunda çok bilgili ve kültürü olan biri. Klasik müziğe de çok ilgi duyuyor. Ailesi göçmen, bi kardeşi var Fransız lisesine gidiyo. Kendisi de doktor. Anne babası da doktor. Ben de doktorum, ailem samsunlu, devlet fen lisesinden mezunum yine devlet üniversitesinde tip okudum. İlgi alanları olarak, babası mesela piyano gitar çalıyor kız kardeşi ekstra keman da çalabiliyor. Ama kendisinin çaldığı bi enstrüman yok ilgisini ceken bi enstruman da yok. ben gitar calabiliyorum piyano dersi de aldım. Spor desek, özel ilgilendiği spor dalı yok, ben çeşitli spor dallarıyla uğraşıyorum. Su sporları, topla yapılan sporlar, doğa yürüyüşleri, kış sporları her alanda varım. Babası da mesela doğa yürüyüşleri yapan sosyal bi adam. Sevdiğimiz şarkıcılar desek, özel sevdiği biri yok tek ortak yönümüz klasik müzik seviyor olmamız. Babası klasik, Türk sanat, çok nahif müzik kültürüne sahip. Ben bunun dışında pop Rock tarzı sevdiğim şarkıcılar da var konserlere festivallere gidiyorum. O hiç konser festival vs gitmiyor. En sevdiği şey kitap okumak, is ev arası hayatı var. Bu kadar şeyi anlatma sebebim, çok güzel kültürlü bi aileden geliyor. Bu yüzden kendimi eksik hissediyorum

Begendigim cocuk var ama kultur farkindan dolayi kendimi ona layik goremiyorum bi turlu :(( ?