Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve her fırsatta abarttığım kitabımı aldınız mı? :) Bu heyecanıma ortak olmanızı dilerim. :)

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve her fırsatta abarttığım kitabımı aldınız mı? :) Bu heyecanıma ortak olmanızı dilerim. :)

Evet, aldım. Gülümseyerek okumaya başladım, orijinal, yalın ve samimi bir anlatım olmuş başlangıç, yüzümde içtenlikle coşan bir tebessüm hasıl oldu başlangıç kısmını okuduğumda, keza okumuş olduğum her kısım ayrı bir lezzette. Şimdilik Mina'yı ve babayı biliyorum şimdilik , uykum gelmeseydi okumaya devam edecektim ve dinlenir dinlemez okumaya kaldığım yerden devam edeceğim, kitap elime biraz geç ulaştı, ancak vakit bulabildim, Efilda'nın içsel yolculuğunu merak ediyorum, eminim ki ilerleyen sahifelerde de tebessüm edeceğim okudukça
Kıymetli yorumunuz için çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun. Keyifli ve bol dinlenmeli okumalar diliyorum.
Ne demek, istirham ediyorum🪻
Yanlışlıkla mı yanlızlık oldu yoksa yanılma ile yalın olma halini mi birleştirmek istediniz? Hayırlı olsun maalesef şu an yeni kitap almıyorum.
Bilerek yanlış yazıldı. Algı :)
Deme! Kitapını gördüm ve bayıldım, içeriği merakla okuma listeme ekledim! 🧡 Şimdi seni bu kitapla daha fazla tanımış gibi oldum. Heyecanın bulaşıcı, kesinlikle şans veriyorum. Hayırlı olsun, çok güzel olacak bu kitap! 📚✨ Kamu bunlar, her fırsatta abartma, biz de paylaşalım bu güzel enerjiyi. Hadi, yeni projelerine başarılar ve bol okur, bol beğeni! ✨🎶
Cevap
7Cevap
Link bende ilk fırsatta alacağım umarım
Listede okunacak çok kitap var dostum.. Seninkine ömrüm boyunca sıra gelmeyebilir kusura bakma.. 😬😬
Almadım ama bende kitap yazıyorum inşallah fırsatım olursa alıp okumak isterim. Yanlız, bir yazara özellikle de kitabı basılmış bir yazara yayımlanmak sözcüğünü yanlış yazmayı hiç yakıştıramadım.☺
Yanlış yazılmadı, bilerek öyle yazıldı. Yanlızlık, ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıydı.
Ama siz de yanlız yazmışsınız :)
Ama ben siz fark edin de altta kalmamış olun diye öyle yazdım 😉
Yaşadığım yerde alamıyorum ama kim bilir belki bir gün nasip olur okumaya
Kardeşim sen bilinen bir yazar mısın? İnsanlar senin kitabını neden alsın?
Bir kitap basınca hemen Sabattin Ali mi olacaksın?
Değilim, olmayacağım.
Amazonda mevcut mu dedik yazmadın nasıl alalım
Görmemişimdir :( Trendyol da var sadece şimdilik
İmzalı almak isterim.
Olur :)
Hayırlı olsun… hayır almadım…
Teşekkür ederim :)
Kitap okumuyorum okusaydım alırdım
Tebrik ederim, güzel başarı
Polisiye candır
Almadım valla
:)