İyi geceler öncelikle hepinize iyi ve güzel geçirmeniz dileğiyle.
Şimdiden duyunuz lütfen
Ben baş belanız ve ana karakteriniz. Kitapta kapak resimlerinde göreceğiniz kişi 'Milla jovovich'tir.
Kendisi 'Resident Evil' ölümcül deney adlı filmdeki baş roldür.
Kendisinin filmdeki oyunculuğundan tutun hikayesine kadar çok beğendim.
Film serisinin hepsini bitirdikten sonra *6 filmi vardır seri şeklinde* bu böyle bitemez abi ya diyerek kendimce türkiş versiyonunu yazmaya başladım.
Başlarda hiç bir şeye dikkat etmeden yazardım. Okunduğunu fark ettiğim an düzeltme kararı aldım. Tabi baya geç... :D
1. Tür olarak: Macera, Aksiyon, korku, gerilim, hafif romantizm, biraz komedi, sayılırsa eğer kan, vahşet, yok oluş ve umut içerir.
2-Sanırım başladığım günden bu yana 1 sene olacak. 'yaşasınn' içten kızlar gibi çığlıklar
3-Biraz alıntıdır. İleride kendimden'de bir şeyler katacağım mutlaka. ^^
4-Biraz anlatmamı isterseniz eğer:
'Marfiz' şirketi adı altında bio-silah'lar üreten kurumun şehir-imde bir gaz sızıntısı ortaya
çıkartarak ülkemizdeki her şey o an itibariyle başlıyor.
Marfiz ileride bu virüsü geliştirerek bana daha fazla zorluk çıkaracaklardı. Ki bu onların düşüncesi idi elbetteki :)
Amaçları... Daha uzun bir ömre sahip olmak ve tanrısal varlıklara dönüşmektir.
Elbette'ki her işte olduğu gibi bir hata yaparlar ve bilin bakalım neydi. :)
Kısacası dünyanın sonu geliyor
İnsanların kimileri hızlı kimileri ise yavaş birer insan eti'ne düşkün canavarlara dönüşüyorlar.
Fark ettim de son olarak benim ülkemde çıkıyor. Şansımı..
Bu Marfiz şirketi yaşadığım şehirde kendisine ait bir tesisi var.
Her şeyi toparlayacak olursak eğer Dünya üzerindeki son umut bendim. Milyarlık bir şirket ve tüm dünya yaşayan ölüler ile kaplıydı. *Gerçi günümüzde'de buna benzer insanlar varda işte tek farkları insan eti yememek. :D *
Amacım... bütün şirketi yok etmek. Benden Alınan her bir parçayı teker teker onlardan alıp, bu virüsün üreticilerinden anti virüsü alarak bütün her şeye son vermek. *bolca ölüm vardır merak etmeyiniz.*
Uzun ve soluksuz hikayeme hoş-geldiniz... iyi okumalar...
Ve bu arada buraya kadar okuduysanız eğer bir göz atmanızı rica ederim. :)
Şimdiden duyunuz lütfen
Ben baş belanız ve ana karakteriniz. Kitapta kapak resimlerinde göreceğiniz kişi 'Milla jovovich'tir.
Kendisi 'Resident Evil' ölümcül deney adlı filmdeki baş roldür.
Kendisinin filmdeki oyunculuğundan tutun hikayesine kadar çok beğendim.
Film serisinin hepsini bitirdikten sonra *6 filmi vardır seri şeklinde* bu böyle bitemez abi ya diyerek kendimce türkiş versiyonunu yazmaya başladım.
Başlarda hiç bir şeye dikkat etmeden yazardım. Okunduğunu fark ettiğim an düzeltme kararı aldım. Tabi baya geç... :D
1. Tür olarak: Macera, Aksiyon, korku, gerilim, hafif romantizm, biraz komedi, sayılırsa eğer kan, vahşet, yok oluş ve umut içerir.
2-Sanırım başladığım günden bu yana 1 sene olacak. 'yaşasınn' içten kızlar gibi çığlıklar
3-Biraz alıntıdır. İleride kendimden'de bir şeyler katacağım mutlaka. ^^
4-Biraz anlatmamı isterseniz eğer:
'Marfiz' şirketi adı altında bio-silah'lar üreten kurumun şehir-imde bir gaz sızıntısı ortaya
çıkartarak ülkemizdeki her şey o an itibariyle başlıyor.
Marfiz ileride bu virüsü geliştirerek bana daha fazla zorluk çıkaracaklardı. Ki bu onların düşüncesi idi elbetteki :)
Amaçları... Daha uzun bir ömre sahip olmak ve tanrısal varlıklara dönüşmektir.
Elbette'ki her işte olduğu gibi bir hata yaparlar ve bilin bakalım neydi. :)
Kısacası dünyanın sonu geliyor
İnsanların kimileri hızlı kimileri ise yavaş birer insan eti'ne düşkün canavarlara dönüşüyorlar.
Fark ettim de son olarak benim ülkemde çıkıyor. Şansımı..
Bu Marfiz şirketi yaşadığım şehirde kendisine ait bir tesisi var.
Her şeyi toparlayacak olursak eğer Dünya üzerindeki son umut bendim. Milyarlık bir şirket ve tüm dünya yaşayan ölüler ile kaplıydı. *Gerçi günümüzde'de buna benzer insanlar varda işte tek farkları insan eti yememek. :D *
Amacım... bütün şirketi yok etmek. Benden Alınan her bir parçayı teker teker onlardan alıp, bu virüsün üreticilerinden anti virüsü alarak bütün her şeye son vermek. *bolca ölüm vardır merak etmeyiniz.*
Uzun ve soluksuz hikayeme hoş-geldiniz... iyi okumalar...
Ve bu arada buraya kadar okuduysanız eğer bir göz atmanızı rica ederim. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Devam ettiniz mi yazmaya? 1 yıl geçmiş ama bırakmadıysanız yazmayı ben okumak isterim
Bıraktım ama her an başlayabilirim sadece bir editör arıyorum yanıma fakat olsa bile watpad kapatıldı 😂
Buradan da yazabilirsin bence olarak paylaşırsın kültür sanat etiketinde okuyanlar olur. Wattpadde okuyan, bulan daha zor olurdu. Çoğunun amacı başka şeylerdi çünkü blog vs de açabilirsin aslında
Blog ve üzeri düşünmüyorum yalnızca hobi kalan bölümleri vpn ile alırım yayınlama konusunda yardımcı olursanız neden buradan devam etmiyeyim 🤷🏻♂️
Bunun hakkında birkaç şey açıklayabilirim ama telif hakkı konusunu bende bilmiyorum, eğer bahsettiyseniz buysa. Yani bu kadar insanla eserinizi paylaşmış olacaksınız ama çalmaya yeltenenler olur mu, olursa ne olur hiçbir fikrim yok açıkçası. Sadece hobi olarak yazıyorum o çok sorun olmaz derseniz de "sor" kısmına basın bu sitenin en üstünde yer alıyor. Detay ekle diyin ve açılan beyaz soru sekmesinin yanındaki bence'ye tıklayın. Zaten yan tarafta detaylı bilgi yazıyor. Yine de sorunuz olursa sorarsınız
İnstadan bana ulaşabilir misin ortaklık kurmak isterim ben yazarım sizde pürüzleri söylersiniz
Teşekkürler ama yazarken öğrenseniz çok daha faydalı olur. Hem hata yapmadan doğrusunu öğrenemeyiz
Desene yine bulamadım. Okey bay
Bana özelden yazabilirmisin birsey sorucam
Yaaa baksana
Yazsana
@Ceylan977 kime diyorsunuz?
@ruhumunışığı bana diyor boş ver
Bildiğimiz hikayeyi neden tekrar okuyalım bro daha özgün bir hikaye bulamadın mı daha kendinden daha bizden illa fantastik olması gerekmiyor
Tekrar okumayacaksın karakterleri, olayları, ilişkileri değiştireceğim.
İleride özgünleştireceğim merak etme.
Ben fantastik seviyorum siz sevmiyorsanız karışamam. ^^
Fantastik çok okudum da kopya kitap okumam hatta karakterin aynı olması blle yeterlidir kopya olmasına. Sana tavsiyem kitap yazacaksan önce oku dostoyevski kitapları ile basla
Elbette dediğiniz seriye bir gün başlarım. Ama bana bu ön yargılarını kıracak insanlar lazım.
Eskiden şiir yazardım acemice bir gün şiir okumadan yazdigimi farkettim gidip t uyar 'ın büyük saatini aldım sonra bir daha şiir yazmadım. Ön yargıyı kırmak iddialı bir söz gorunsede değil. Çünkü okur kitlesini tanımak lazımdır önce
Olmadığını kim söyledi
Okumadım.
Eğer isterseniz okumanızı öneririm.
Tamam kırmayım seni.
Bu ne özet mi?
Tanıtım yapmaya çalıştım. sanırım özet olmuş :D
Kitabın tamamını yazdın mı?
Hayır henüz bitmedi