Kitabı'mı okur musunuz?

İyi geceler öncelikle hepinize iyi ve güzel geçirmeniz dileğiyle.

Şimdiden duyunuz lütfen

Ben baş belanız ve ana karakteriniz. Kitapta kapak resimlerinde göreceğiniz kişi 'Milla jovovich'tir.

Kendisi 'Resident Evil' ölümcül deney adlı filmdeki baş roldür.

Kendisinin filmdeki oyunculuğundan tutun hikayesine kadar çok beğendim.

Film serisinin hepsini bitirdikten sonra *6 filmi vardır seri şeklinde* bu böyle bitemez abi ya diyerek kendimce türkiş versiyonunu yazmaya başladım.

Başlarda hiç bir şeye dikkat etmeden yazardım. Okunduğunu fark ettiğim an düzeltme kararı aldım. Tabi baya geç... :D

1. Tür olarak: Macera, Aksiyon, korku, gerilim, hafif romantizm, biraz komedi, sayılırsa eğer kan, vahşet, yok oluş ve umut içerir.

2-Sanırım başladığım günden bu yana 1 sene olacak. 'yaşasınn' içten kızlar gibi çığlıklar

3-Biraz alıntıdır. İleride kendimden'de bir şeyler katacağım mutlaka. ^^

4-Biraz anlatmamı isterseniz eğer:

'Marfiz' şirketi adı altında bio-silah'lar üreten kurumun şehir-imde bir gaz sızıntısı ortaya
çıkartarak ülkemizdeki her şey o an itibariyle başlıyor.

Marfiz ileride bu virüsü geliştirerek bana daha fazla zorluk çıkaracaklardı. Ki bu onların düşüncesi idi elbetteki :)

Amaçları... Daha uzun bir ömre sahip olmak ve tanrısal varlıklara dönüşmektir.

Elbette'ki her işte olduğu gibi bir hata yaparlar ve bilin bakalım neydi. :)

Kısacası dünyanın sonu geliyor

İnsanların kimileri hızlı kimileri ise yavaş birer insan eti'ne düşkün canavarlara dönüşüyorlar.

Fark ettim de son olarak benim ülkemde çıkıyor. Şansımı..

Bu Marfiz şirketi yaşadığım şehirde kendisine ait bir tesisi var.

Her şeyi toparlayacak olursak eğer Dünya üzerindeki son umut bendim. Milyarlık bir şirket ve tüm dünya yaşayan ölüler ile kaplıydı. *Gerçi günümüzde'de buna benzer insanlar varda işte tek farkları insan eti yememek. :D *

Amacım... bütün şirketi yok etmek. Benden Alınan her bir parçayı teker teker onlardan alıp, bu virüsün üreticilerinden anti virüsü alarak bütün her şeye son vermek. *bolca ölüm vardır merak etmeyiniz.*

Uzun ve soluksuz hikayeme hoş-geldiniz... iyi okumalar...

Ve bu arada buraya kadar okuduysanız eğer bir göz atmanızı rica ederim. :)
Kitabı'mı okur musunuz?