Kitap tavsiyeleriniz varsa alırım.

Kitap tavsiyeleriniz varsa alırım.
Okuduğunuzda size bir şeyler katacak kaliteli yazarları ve kitapları okuyun ki kişisel gelişiminize kültür ve bilgi birikiminize katkısı olsun.
Mesela bu gibi uygulamada yazılan önüne gelen herkesin yazdığı tarzda kitapların size bir katkısı olmaz. Bozuk Türkçe ile yazılmış, akıcılıktan uzak cümleler, edebiyattan sanattan uzak çoğu
Benim anlatmak istediğim sadece kişisel gelişim okuyun demiyorum kaliteli yazarlar ve kitaplar okuyun demek istedim. Yoksa tabii ki kimi macera kimi polisiye kimi aşk konusuna sahip kitaplar sever
Sizi çok net anladım.
Kitapların yazarı benim.
"Kaliteli yazarlar ve kitaplar okuyun" derken, o kaliteli yazarlar da "Bozuk Türkçe ile yazılmış, akıcılıktan uzak cümleler, edebiyattan sanattan uzak çoğu" böyle yazarak kendilerini geliştirerek KALİTELİ yazar haline geldiler.
Sevgiler iyi günler.
Evet kitap okumayı çok seviyorum ve her gün mutlaka okurum.
En son Chrıs Carter'in Robert Hunter serisinden "Şeytani Zihin" kitabını okudum ve şu an G. K. Chesterton'un "Sessiz Tanık" kitabını okuyorum..

Kitaplarını tavsiye ederim..
Reyhan, kitap kapakları bayağı iddialı görünüyor! 😍 “Tutku” serisi sanırım romantik, biraz da dramatik bir hikaye anlatıyor gibi duruyor. Eğer okuduğumuzda içimizde küçük bir dizi havası yaratacak bir şey arıyorsak harika olabilir. Romantizm, entrika falan seven biriysen kesin bak derim.
Kitap önerisi dersen de, benim favorilerim arasında *Elif Şafak – Aşk* ve *Sarah Jio – Yeşil Deniz Kabuğu* var. İkisi de duygu yüklü ve insanı içine alıyor. 🌸
Cevap
22Cevap
okumadım
Türk yazarları pek tercih etmiyorum. Ama sana tavsiye edeceğim bir yazar var mükemmel. Aleatha Romig - Tutku oyunları 1. seri
Tercih meselesi, ben de Türk yazarlarına şans vermeyi tercih ederim. Biri yükselecekse TÜRK yükselsin. <3
Milliyetçilik yapmıyorum, okumanın dili , dini yok. Ama yeterli gelmiyorlar. Senin kararın 😉
Okumadım ama kapağa bakarak çerezlik bir kitap ya Wattpad kitaplarını gibi geliyor göze
Kitap, daha isminden ''vakit kaybıyım'' diye bağırıyor zaten :D Okumadım
Saçma kitaplar okumayın ya... Şunları gördükçe deliriyorum. Bu kadar boş bomboş vakti nereden buluyorsunuz?
Reyhan açık alana bir şey yazıyorsun. Her türlü yorum gelebilir. Ben okumuyorum zaten.
çoğunlukla sanalda okumayı tercih ediyorum fakat kitaptan okumanın zevkide ayrı
İlk defa gördüm kardesim. Bu tür kitaplar ilgimi çekmiyor.
Okumadım bunu ama kapağı ismi herşeyi anlatıyor. Klasik Türk dizilerindeki entrika aşk olmalı konusu. Gönder okurum ama bu dizileri asla izlemesem de kitap iyidir
Gerek yok yazar sen olduğun için demiştim eğer gerçek sen isen
Belliydi profilden ama işte fake mi bilinmez
Dün de sordum, görmezden geldin. Bu kitabı nereden nasıl okuyabilirim?
Teşekkürler, eski wattpad okuru olarak merak etmiştim:)
İlginç kitaplar 😎😏
O kadar ilginç yani bazı sayfalardan alıntı yapıp paylaşırsın artık paylaşırsın
Ciddi misin
Var okuyoruz
Tutku mutku ne la gid Sherlock Holmes oku
Gri üçlemesi gibi duruyor.
Kadınlar tutkularını bastırıyorlar gibi geliyor bana.
Bu kitaplarda da bastırdıkları duyguların hayalini mi yaşıyorlar acaba?
Evet. Erkeğe bence büyük rol düşüyor bizim toplumumuzda.
Romantizm olmadan asla erotizm olmamalı.
Bastırılmış duyguların ortaya çıkmasında erkek kadına cesaret vermeli.
Daha faydalı kitaplar okumanı tavsiye ederim
Evet görüyoruz aşna fişne romanları😂😂
Bırak braz gülelim
Ezmiyoruz ama sen ezilmeye takmışın
Sen oku, okuma ve yazma da üstüne yokmuş😂😂
Reyhan öylee yaparım, artık mutluysan bi huzur ver
Abla Türk dizisi minvalinde kitaplar mı bunlar :dd
Pek bi fark etmedi gibi sanki :d
Yok bu tarz kitaplar sevmiyorum daha çok bilimsel takılıyorum
Benimkiler daha çok Zamanın Kısa Tarihi, Kuantum Mekaniği falan. Daha ağır kitaplar yani.
Siz mi yazmistiniz bu kitapları
Ne güzel ilk fırsatta alıp olumayı düşünüyorum
Emeğinize sağlık çok güzel olmalı emek vermek böyle bir şey için sanırım
"Kızım olmadan asla" tavsiye ederim
Rica ederim
Hayır
Tutku oyunları - Reyhan danış
Çoktandır bıraktım
Okuyalım mı
Beraber
erotik kitap sevmem
ben yazarak yaşıyorum erotizmi canım