Kültür & Sanat Kitabı beğendiniz mi? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Çok güzel ve akıcı bir kitap devamı burada 🤌İyi okumalar 😊 Kitabı beğendiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evet beğendim. 0 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Keşke özet olsaydı veya kısa video çekseydin. Okumadım..🤭 1 0 Yorumla
Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Okumaya üşendim şimdi yahhh 2 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂 olabilir 😂 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Valla diğer bölümleri merakla bekliyorum (kitap bende var burada okumak daha zevkli mddmdmd) 0 3 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Site kaldırıyor ya Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Sana garezi var herhalde Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bilmiyorum bir paylaşım gitti Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Okumaya üşenmedin, tek tek eklemeye de mi üşenmedin kanka Zjdjsbsbsjsjs 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 421 cevap paylaştı. Kitap kurdu seni 🤣 1 4 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Okusana ya 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Erindim valla 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Biliyorum ben 😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Nasıl bu kadar güzel yazıyorsun? 0 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben yazmıyorum Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 566 cevap paylaştı. Güzel bir hikaye gibi… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet beğendim.
Keşke özet olsaydı veya kısa video çekseydin. Okumadım..🤭
Okumaya üşendim şimdi yahhh
😂😂 olabilir 😂
Valla diğer bölümleri merakla bekliyorum (kitap bende var burada okumak daha zevkli mddmdmd)
Site kaldırıyor ya
Sana garezi var herhalde
Bilmiyorum bir paylaşım gitti
Okumaya üşenmedin, tek tek eklemeye de mi üşenmedin kanka Zjdjsbsbsjsjs
Kitap kurdu seni 🤣
Okusana ya 😂
Erindim valla 😂
Biliyorum ben 😂
😂😂
Nasıl bu kadar güzel yazıyorsun?
Ben yazmıyorum
Güzel bir hikaye gibi…