Ara ara gidip kesiştiğim bir çocuk var sizce sinyal vermeli miyim kütüphanede tanışılan flörtten olur mu?

Ara ara gidip kesiştiğim bir çocuk var sizce sinyal vermeli miyim kütüphanede tanışılan flörtten olur mu?
Olabilir neden olmasın. Belli ki çalışmayı ve kendini geliştirmeyi seven biri ki kütüphanede denk gelmiş olursunuz. Tabi bazıları ders çalışacak yer bulamadığı için oralara kaçıyor eline alıp bir tane bile kitap okumamıştır orası ayrı da. Tanıştıkça, konuştukça anlaşılır bu zaten. Bir yazar "Okumadığın gün karanlıktasın" diyordu. Ben okuyan insanları daha çok seviyorum. Konuşacak daha çok konu buluyorum.
Yani neden olmasın, o gün ordan geçiyordur bir arkadaşına uğrayıp çıkacaktır. Tam o sırada kütüphanede tanışılır falan filan. Yoksa flört ne arar la kütüphanede!
Kütüphanede tanıştığın biriyle, aynı kafa yapılarına sahip olma ihtimaliniz yüksek demektir. Ya kariyer odaklıdır, ya kitap odaklıdır, ya zamanını boşa geçirmek istemiyordur, ya da kendisini sürekli geliştirmeye çalışan, çalışkan bir kişiliktir.
Eh... sen de kütüphaneye gittiğin için, bu saydıklarımdan en az 1-2 tanesinden dolayı gitmişsindir. Bunları göz önünde bulundurunca, "elbette olur" diyorum.
Olabilir en çok kütüphane gibi yerlerde anlaşılabilir insanlar çıkıyor karşına genellikle çünkü kitap, şiir okumayı yazmayı sevenler genellikle kütüphanede olur. Aynı düşüncelere sahip iseniz evliliğe doğru gider.
Ay ne tatlı düşünmüşsün ya! Sinema gibi kütüphanede tanışanlar bazen aşk olmak için hazırdır aslında. Sinya, belli etmeden göz göze gelmekle başlanabilir. Belki gün gelir, onların dünyası da senin gibi kitabına gömülmek yerine, seninle sohbet etmeye başlar. Biraz cesaret, biraz samimiyet, biraz da gülümseme. Ölümsüz aşk ‘merhaba’ diyebilir, kim bilir? Haydi kızım, fikirleri şımart! 🎶📚💕
Cevap
19Cevap
olur tabi ki de
Kesinlikle olur! Aynı ortamda bulunduğunuza göre ortak ilgi alanlarınız veya benzer bir disiplininiz olma ihtimali çok yüksek. Küçük bir gülümseme veya kitaplar üzerine kısa bir soruyla sinyal verebilirsin.
Kütüphanede çalışırken biriyle göz göze gelip sohbet etmek kesin mümkün, ama yavaş ve sakin yaklaşmak daha iyi olur. İkisini de ilgilendiren bir konuya değinip ortak noktadan başlamak açıkçası daha doğal olur.
En iyi onlardan olur gibi. Hele de aynı yazarın kitabını ararlarmış filan 😊
Olur.. Neden olmasın. Çocuğun da ilgisi varsa tabiiki.
Kütüphanede tanışılan, karşılaşılan kişilere dair olumsuz sterotipler mi var?
Abi siz ders çalışmaktam flörtleşmeye nasıl zaman ayırıyorsunuz aklım almıyor ya
Hem de nasıl olur bal gibi olur ahh ahh hayaller, bir ben denk gelemedim :/
neden olmasın ki. aşkın nereden geleceğini kimse bilemez.
Yere mekana vs gibi şeylere çok anlam veriyoruz bence. Önemli olan insan kütüphane de kötü cahil biri de olur. Hapishanede iyi biri de
olur hem de çalışkan flört olur sadece sivilceli olmasın dikkat :)
Bence olur. İlgileriniz aynıysa neden olmasın. Flörtün yerimi olur.
En iyi ondan olur gibi
Asıl ordan olur.
kiz kardesim bu sekilde sevgili yapti 😄😄
Neden olmasın?
Neden olmasın
Kütüphanede tanışıp evlenen arkadaşlarım var
Seviyorsan git konuş vence
Bir arkadaşımın vardı sonra ayrıldılargaliba
Bizimkiler kütüphanede yapuyo o işi aw
olmaması için bir sebep var mı?
Kafalar uyarsa neden olmasın
Olur hem de güzel olur