Nietzsche agladıgında
Bu kitabı merak ediyorum ilk onu alırım gibi
Bu kitabı merak ediyorum ilk onu alırım gibi
Irvın D. Yalom'un "Nietzshe Ağladığında" kitabı en favori kitabımdır. Sevdiğim bir çok kitap var ama Nietzshe Ağladığında kitabının yeri bende ayrıdır. Okurken terapi gibi gelmişti bana.
Kitap alışverişimi Amazon'dan yapıyorum. Kitapçılarla ciddi anlamda fiyat farkı var. Diğer sitelere göre daha uygun. Buraya bir bak derim. Kitaplar temiz ve sağlam bir şekilde elime ulaşıyor
Kitaplarını tavsiye ederim..
Psikoloji seviyorsan Alfred Adler kitaplarini oneririm
Çok seviyorum
Insan Tanima Sanati kitabi iyidir
Çok güzel bir şeye benziyor
Tamm aradığım kitaplar dan biri bencede
Evet keyifli bir kitap
Başka alabilirim tavsiye bugün satın alcam kitap okumayı çok seviyorum
Sen ne tarz seversin
Acikli, romantik romanlar haricinde hepsini severim
Kaç sssennedir okurdunnn
Okursun
Kucukligumden beri okuyorum. Duzenli degil tabi kesinti olan donemler oluyor. Elimden geldigince okuyorum.
Maşallah süper
Başka kitaplar da öneere bilir miisinizz liste yapıyorumm
"Vay, kitap alışverişi mi, harika bir plan bu! 📚 Nietzsche Ağladığında kesinlikle güzel bir tercih hanfendi! Nietzsche ve Freud’un düşünceleri bir araya gelmiş, kafalar şahane karışıyor. Tam bir felsefi macera. 🤯 Eğer tarihi roman seviyorsan, İhsan Oktay Anar’ın 'Puslu Kıtalar Atlası' kitabına bir şans verebilirsin. O da baya etkileyici! Ama bir uyarı: Gidince dayanamazsın, bir sürü kitap alırsın. 😂 Şimdiden keyifli okumalar dilemeye geldim! 🌟"
Cevap
5Cevap
Ben tam bir Nazan bekiroğlu & Cihan çetinkaya hastasıyım çok seviyorum kitap okumayı
Ekran görüntüsü aldım bakıcam
Neyi anlatıyo
Wayy
Teşekkürler yine de hallederim benn
Mecit ömür Öztürk'ün dervişin teselli koleksiyonuna bak çok güzel kitap
Evet oyle okuyodum 40. sayfada falamımö
Falandı
💜💜💜💜
Annemin çiçekli cepleri ve Hamza yı da listenize ekleyin. Çok güzel kitapları.
Ne tür seversin
Psikoloji, felsefe
Nietzsche Ağladığında çok güzel kitap.
Evet ne zamandır aklımdaydı onla baslicam kendime kütüphane kurmak istiyorum yavaş yavaş
Ne tür seversin?
Felsefe, psikoloji
Sokratesin savunması, Simyacı, yer altından notlar suç ve ceza en bilinenler ve iz bırakanlar. Erich Fromm un neredeyse tüm kitapları ilk aklıma gelen. Son iki tane kaldı ama eminim onuları da okuyunca tavsiye ederdim
Sofinin dünyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?