Kitap alışverişi yapacağım kitap önerisi yapar mısınız hangi kitapları almalıyım değişik türler farklı kitaplar önerebilirsiniz

Kitap alışverişi yapacağım kitap önerisi yapar mısınız hangi kitapları almalıyım değişik türler farklı kitaplar önerebilirsiniz

Tabii ki önce klasiklerden başlamalısın:
Bilim kurgu klasiklerinden; Dune, Ben-Robot, Philiph K. Dick
Fantastikten; H. P Lovecraft öykü ve romanları.
Tarihi kurgu; Hannibal.
Edebi kurgu kısmında çok fazla olmasına karşın; Suç ve Ceza, Karamazov Kardeşler.
Eğer bilgi içerikli olsun diyorsan; "Nedir?" içeren kitapları alabilirsin, Latinceni geliştirmek istersen Cicero'nun Latince Türkçe kitapları iş bankası kültür yayınları tarafından basıldı.
Merhaba. Şu an dune okuyorum, kitaplığımda vardı 😅. 100. sayfaya geldim ama fazla bir şey anlamadım. Olaylar nasıl gelişecek acaba. Ne olacak. Yorumlarda herkes akıcı diyor ama çok akıcı gelmedi bana
Dostoyevski yi de sıralamasına göre okuyorum. Beş kitap falan okudum. Ev sahibesi kitabı var sırada okuyacağım
Cevap
2Cevap
Polisiye için, Ahmet Ümit - nevzat başkomser serisi öneririm
Okudum😂 neredeyse bütün kitaplarını
Çok güzel demi. O zaman halkayı öneririm. Ama yazarını hatırlamıyorum.
Şey de var. Bir psikoloğun günlüğü mü ne
Beyoğlu rapsodisi ile başlayıp sonunda ağzım açık kalınca diğer tüm kitaplarını hatmettim. Çok güzeldi. Yeni çıkan kitaplarında o tadı alamıyorum 😓
Ahmet Ümit çok başka
Ateşli kanatlar serisini öneririm fantastik bir kitap
hangi tür seviyorsun
Benim okuma tarzım karmakarışık. Klasik de okurum tarih psikolojik araştırma kitapları da okurum. Stephen King de okurum, fantastik çok okuyamıyorum Ama birkaç tane okudum sadece genç yetişkin tarzı olmasın yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?