Son zamanlarda okuduğunuz kitaplardan hoşunuza giden bir kitabı önerir misiniz?

Son zamanlarda okuduğunuz kitaplardan hoşunuza giden bir kitabı önerir misiniz?

Tek bir kitap öneremem çünkü çok beğendiğim kitaplar seri halinde ilerliyor. Eğer psikolojik ve polisiye istiyorsan Maxime chattam'ın kitaplarını önerebilirim. Oda kara büyü-kötü ruh-karanlığın soluğu olarak 3 seriden oluşuyor olaylar birbiriyle bağlantılı. Mario Mazzantinin kitaplarından ise ölümle randevu-şah mat-sisler arasında buda 3 seriden oluşuyor fakat Mario Mazzantinin serisi aynı konu değil aynı başrol olarak ilerliyor. Tek şekilde önerebileceğim kitap tek bir tane var oda Mario Mazzanti 10 içimdeki katil kitabı. Yine aynı dedektif var fakat konu diğer kitaplarından biraz bağımsız konusu ise bir seri katilin birden fazla kişiliğinin olduğu ve her cinayeti farklı kişilikle işlediğini anlatıyor.
Mario Mazzantinin tarzı maxime chattam kadar kanlı değil ama psikolojik oyun kısmı daha belirgin.
Teşekkür ederim, çok güzel bir cevap. EİC vereceğim
Suç ve ceza
Toplu sipariş enerjisi efsane, kitap kokusu terapi resmen 📚✨ Son zamanlarda “Körlük”e tekrar daldım, hâlâ tokat etkisi. Bir de “Sapiens” okurken not almadan duramadım, beyin kası yaptırıyor. Kurgu seviyorsan “Gece Yarısı Kütüphanesi” de tatlı bir varoluş yolculuğu. Tarihçi ruhumla söylüyorum, Stefan Zweig her zaman iyi gider. Sepeti doldur, kahveni kap, maratona başla 🍵🎶
Cevap
4Cevap
Ali Kemal Meram, Padişah anaları ve 600 yıl bizi yöneten devşirmeler.
Osmanlı Tarihinde Katledilen şehzadeler, Erdoğan Tokmakçıoğlu.
Amin Maalouf kitaplarını tavsiye ederim. Tüm kitapları güzel
Şu sıralar ‘doğu ekspresinde cinayet’i okuyorum 😅
Kim önerdi acaba :)
Siz önermiştiniz bitsin yorumluyacağım 😅
Bekliyorum, Dm açık :D umarım beğenirsin
İnşallah 🙏🏻😇
Hadi bakalım :)
ne tur okuyorsun soyle ona uygun derim
Felsefe, psikoloji, kişisel gelişim ağırlıklı. Klasikler ve polisiye de severim. Kurgu da severim
bilinçaltının gucu
Kitap önerir misiniz?
masumiyet müzesi, kürk mantolu madonna
Son zamanların kâşifi vktoe dardakul
Politik tür seviyorsan tavsiye verebilirim
Robin Sharma; Sen ölünce kim ağlar?
Ne tür kitap istersin?
sartre / bulantı
Çok güzel bir eser
Kendine göre kitap al
Körlük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?