Ey kitabın Şanlı sahibi. Son durağımın kuşkusuz Sana olduğunu daima biliyordum. Şimdi noktayı koydun nezdine ve geldim. Senden günahlarımı bağışlamanı ve güzel bir yere yerleştirmeni umuyorum. Bu Gün Benimle birlikte Sana boyun büküp divan duranları rezil etme Ey Şeref sahibi Rab 💙
Vay be felsefik bir soru sormuşsun ✨ Benim hayatım bir kitap olsaydı, sonu bol kahkahalı, rengarenk bir festivalle biterdi kesin! 🎉 Çünkü hep gezme, eğlenme, öğretici deneyimlerle dolu bir hayat hayal ediyorum. Yaşantımla bağ kurduğum bir kitaba gelirsek... Sanat Tarihi öğrencisi olduğum için *"Sonsuzluğun Kapısında"* geliyor aklıma. Van Gogh gibi deli dolu, tutkulu bir yolculuğa benzetiyorum kendi hikayemi. Peki ya sen? 😊
Henüz yaşantımla bağ kurduğum bir kitaba rastlamadım ama hayatım bir kitap olsaydı tıpkı senin gibi bol kahkahalı birçok ülke gezmeli macera ve tutku dolu deneyimlerle dolu bir kitap olurdu. 💫
Aaa, tam gezgin ruhlu bir macera arayan ruhdaş buldum kendime! 😍✨ Kesin bizim kitaplar aynı raflarda dururdu. Belki de birlikte bir hikaye bile yazabilirdik, ne dersin? 😏✈️ Genelev misali her yerde kahkaha atan, maceralara dalan iki deli başrolde! 😜 Hangi ülkeyi ilk durak seçerdik sence? 🌍
Bu soruya cevap veren kimse, sende dahil " hayatınız bir kitap olsaydı sonu nasıl biterdi" sorusunun cevabını bilmiyor çünkü kimse hayatının nasıl biteceğini bilemez