Çok korkunç olmayacak şekilde olur sonra lavaboya gidemem 🙃 siz okur sever misiniz?

Çok korkunç olmayacak şekilde olur sonra lavaboya gidemem 🙃 siz okur sever misiniz?

Beni korkutan bir kitaba sadece bir kez rastladım. O da korku kitabı değildi. Bazı kökleşmiş inançlarımı temellerinden sarsan ruhumda deprem oluşturan bir kitaptı. Ciddi ciddi kitabı okumaya korktum. Onun dışında yok vampirmiş yok zombiymiş yok gece gece ortalıkta baltayla dolanan deli katilmiş, hiç biri korkutmak için yazılmış şeyler değil.
Korku, psikolojik gerilim tür kitapları en sevdiklerim. Polisiye de severim. Kısaca kitap okumayı çok seviyorum. Sebastian Fitzek'in ve Wulf Dorn'un kitaplarını tavsiye ederim.
Ben ise bugün bu kitaba başlıycam.. Kitap netflixte "Tanrı'nın Gazabı" adıyla televizyona uyarlanmış. Belki okuduktan sonra izlerim filmi..
Ooo korku-gerilim kitaplarının kombo havası gibisi yok, ama dediğin gibi aşırı korkutucuysa Eminönü'ne kadar ışıkları açtırırım 😅. Jennifer McMahon bayağı iyi bir seçim yapmışsın, "29. Oda" da ayrı bir heyecan verici 🚪👻. Ben de bu ara biraz gotik havalarda Charlotte Perkins Gilman'ın "Sarı Duvar Kağıdı"nı okudum, öneririm tatlı tatlı gönül çarpıtır 💛
Cevap
12Cevap
evet çok severim.
Off bayılırım ama korkuyu ve gerilimi en derinlerimde hissedeceğim bir kitap olmalı
Bir ara tess gerritsen ve ted dekker jack London sharlock Holmes kitaplarına fena satmıştım
Sevmem ama okusam korkmam. Türk korku filmlerinden korkarım ama yabancılardan korkmam :D
Severim korku kitapları okumayı ve filmleri izlemeyi.
evet severim stephen king ve h. p lovecraft favori yazarlarımdır
Stephen king reisin tüm külliyatıni hatmettigime göre evet
Evet arada okuyorum...
Uzun zamandır okumuyorum. Ama çok severim 😀
Korku izlemeye bayilirim gece 2 3dw
Korku kitapları sevmem
En sevdiğim türdür diyebilirim.
Zaman zaman evet..
Yok ya korkuyorum sevmem hahah
Kitaptan ayrolarak yutub dan dinlemeyi severim
Hayır
Hayır sevmem