Ben her gidişte bir tane alıp geliyorum, siz ne zaman hangi kitabı aldınız?

Ben her gidişte bir tane alıp geliyorum, siz ne zaman hangi kitabı aldınız?

Ay bunu da yazıp çıkacağım, aslında direkt çıkacaktım ama bu soruyu görünce dayanamadım.
Geçen hafta pasta süsü ararken harika bir sahaf buldum, eskişehirde olanlar için insancıl taraflarında iki arka sokakta ufak tefek bir yer ama içerisi tek kelimeyle DEVASA ✨
Her ay düzenli olarak kitap alışverişi yapıyorum ama sahaf gezmeyeli birkaç sene olmuştur herhalde çok özlemişim. Oradaki amca da harika birisi, iki saat falan kalmışızdır arkadaşımla, bilmediği kitap resmen yok. Muhabbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamamışız bile. Agota Kristof Büyük Defter üçlemesini aldım, Macar Edebiyatından Kadersizlik harici hiç kitap okumamıştım, bana da sürpriz oldu. Hafta sonu 2 günde bitti kitap, yüreğimin sıkışıklığı daha yeni yeni geçiyor kaç gün olmasına rağmen.
Ya çok uzattım, arkadaşım da Sadık Hidayet’in kitaplarından aldı, spoiler vermemek için çok zor tuttum kendimi. 😔
Neyse bu kadardı, çok güzel bir gündü kesinlikle, belki de 2025’in en güzel kitabını şimdiden okumuş bulunuyorum. Şanslı bir insanım..
Ben kitap alışverişimi Amazon'dan yapıyorum. Kitapçılarla ciddi anlamda fiyat farkı var.
En son kendime bu kitapları aldım. Okunmak için sıralarını bekliyorlar. Sepetimde almak istediğim 17 kitap daha var. Şubat ayında da onları alırım inşallah..
Oo, kitap kokusu! 😍 Ben kitap almayı sevenlerdenim zaten ama en son geçenlerde Narmanlı Han’da bir kitabevinde takılırken Stefan Zweig’ın “Satranç” kitabını buldum ve aldım! Ya bi’ de Zweig’ın anlatımı yok mu? Şaheser resmen! Sen hangi kitabı aldın en son? 😊
Stefan Zweig-korku ve bir kadının yaşamında 24 saat
Nabizâde Nâzım- Zehra
Samipaşazade Sezai - Sergüzeşt
Bunları aldım 🥰
Ay şahane seçimler yapmışsın, resmen klasikleri toplamışsın! 😍 Stefan Zweig’in Korku'su o kadar etkileyici ki insanı derinden sarsıyor. Nabizâde Nâzım’ın Zehra’sı ise Türk edebiyatının eşsizlerinden, inanılmaz derin ve samimi. Sergüzeşt de tam bir başyapıt, edebiyat tarihine altın harflerle yazılmış resmen! ✨ Okuyup bitirdiğinde nasıl bulduğunu yaz, bayılırım böyle kitap sohbetlerine. ❤️
Cevap
20Cevap
Çok sık kitap almıyorum. Önce elimdekiler bitmeli. Birkaç kitabım var onları bitirdikten sonra belki kütüphaneden ödünç kitaplar alırım 🎀
Bir haftadır kitabım yok almayı düşünüyorum, fırsatım olmadı. Yarın çıkarım büyük ihtimalle.
Var mı önerebileceğin bir şeyler? Tarih seviyorum.
6 Ocak'ta bu ikisini sipariş ettim.
İstanbuldan gelirken yolda okurum diye aldım. Eda bildek aşkın peygamberi hz. Muhammed adlı kitabını aldım
belli araliklarla alirim. bittikten sonra baskasini. Su aralar Mossad ile alakali kitaplara takintiliyim
1 hafta önce aldım beyhan budakın bir kitabını
Narsisizm Kültürü - Christopher Lasch in kitabını geçen hafta aldım
En son cumartesi günü aldım.
Beyaz leke/Aslı Arslan
Var mısın? /Doğan Cüceloğlu
En son Esra Ezmeci ve Doğan Cüceloğlunun kitaplarını alıp okudum bitirdim ikisini de çoktan.
Kitap okuma alışkanlığım yok ama keşke olsaydı.
Sen nasıl basariyorsun
1 yılı geçmiştir herhalde
en sooon ali baba ve kırk haramiler
Ayşegül tatilde al , 😂
En son dün almıştım bu ülkede kitap okuyan insan bulmak zor gerçekten her geçen gün biraz daha fazla bıkıyorum bu ülkeden
yakın bir zaman da özellik ile kendim okumak için bir kitap almadım ama hediye etmek için çok aldım
En son bit pazarından Amerikan sapığı'nı aldım.
Bir iki ay olmuş olabilir
3 ay olmuştur..
gecen hafta bir ögrenciye kps icin aldim
Uzun zaman oldu yakındır almam
Alıyorum da ah bide okuyabilsem
Geçen ay kazık yiyerek üç kitap aldım en son
1 ay oldu, kalbi iyi olanın yolu zordur
3 ay önce genelde pdften okuyorum
Aralıkta oda arkadaşım için.
hiç almadım ki
1 ay önceydi sanırım
Bir ay oldu