Az önce. TSİ 16.50 falan civarıydı. Murat Menteş, Tarık Tufan rica ediyorum bir süre kitap yazmayın. Buradan yetkililere sesleniyorum.

Az önce. TSİ 16.50 falan civarıydı. Murat Menteş, Tarık Tufan rica ediyorum bir süre kitap yazmayın. Buradan yetkililere sesleniyorum.

En son kendime 31 Temmuz gününde kendime bu kitapları aldım. Okunmak için sıralarını bekliyorlar..
Keyifli okumalar
Rica ederim
Ay ben doğru mu görüyorum, ah kalbim, Tabancalı Kız kitabının kapağında Türkan Şoray mı var, ah ne hoş, o buğulu gözlerden belli Türkan Sultan o, nasıl çok seviyorum onu. Hemencecik çekti dikkatimi. Murat Menteş'te sanırım Türkan Şoray hayranı.
Ben sanırım bu ay içinde kitap aldım, Masumiyet Müzesi kitabın adı da, kitabın içindeki biletle beraber Masumiyet Müzesine gitmeyi tahayyül ediyorum bir gün.
Allah nasip etsin diyelim. Evet Türkan Hanım, Sn. Menteş de O’nun hayranı. :)
Tıpkı benim gibi. Amin, amin😊
Nietzsche ağladığın da. Daha bugün başladım. 42 sayfa okudum. Çok güzel bir kitap. Ama ağır biraz da. Fakat olurken kaybediyorum kendimi. Sanki film izler tadı veriyor. Gündüz okudum , akşam bir daha okucam.

Yarım saat önce elime ulaşan retorik, diğerini geçen hafta aldıydım. Hasta yatağımda baş ucu kitaplarım. Daha sağlam ayağa kalkacağım ve diğerleri oturacak.
Keyifli okumalar :)
Cevap
13Cevap
Okuma kitabı en son 2023 Kasım ayında almıştım.
Çok zaman olmuş
Vaktin mi yok?
Geçen ay almıştım yeniden alırım gadası
aylar önce almıştım.
Uzun zamandır hiç kitap alamadım maalesef :// en son bir ay önce çok sevdiğim bir yazarın iki kitabına denk geldim, fiyatları bana çok pahalı gelmişti açıkçası. Ben de kitaplığımı karıştırıp eskilerden "Gorıot baba" romanını okuyorum zaman zaman çok detaycı ve sıkıcı bulsam da..
Fiyatlar maalesef.. O kitap da harika.. Keyifli okumalar
Rica ederim
Hocam daha yenice aldım. Konu ile alakasız ancak Hibbeler dinamik ve statik. Kör lanet kitaplar bir pahalı bir pahalı 😁 ama ondandan 1 ay önce Mehmet Ali Buluttan. Tanrının Halkının Allah ile haşı dertte diye bir kitap almıştık 🙂
Tam alakalı konuyla. İyi okumalar üstadım.
En son az önce, markete domates almaya gittiğimde aldım. Marketlerde kitap satılması kimin fikriydi ya🙄
Sizin oranın ticari zekası. Ayrıca soru işareti koymayı unutmuşsun.
Çok pardon!
Gereksiz stres.
Yakın dönemde aldığımı söyleyemem. Henüz elimdekileri bitiremedim.
Acele et
Jean Cristophe Grange Sisle gelen yolcu var şu an. Ama bitirirsem başka kitap alamam hahaha Sherlock serisine tekrar başlarım büyük ihtimalle
@MahzaaNur Aslında polisiye ^^ Ve düşündürücü kitapları severim.
@MahzaaNur peki 🤣🤣
Birkaç ay önce Mona'nın gözleri Thomas Schlesser ve mutluluk yeniden Serdar Özkan kitaplarını almıştım.
Oldu birkac hafta gecen gun baktim kutuphaneye kitapciya falan, alicam yeni bir seyler
Dün müydü ondan önce mi ne
Tatlı bi arkadaş tavsiyesi merakla bekliyorum
1 hafta önceydi galiba ama hayla büsürü okunmamış kitaplarım duruyor onlari bitirsem iyi olur
Zafer Çarşısından sık sık alıyorum en son haftasonu almıştım.
En az 1 yıldır yeni kitap almamışımdır.. Zaten geçmişte aldığım ve henüz başlayamadığım bir çok kitap var..
Kitap alacak fazladan param yok 😂
Kütüphanemden göndereyim kardeşim 😂
Tamam ama acıma hepsini gönder 😂
Acırım hepsi olmaz 😂
Hepsini gönder didim 🤨🤌
Yapamam
Yaparsın 😌🤌
Damam
Bekliyorum 60 tane kitap falan 😂
Konum gönder
Ciddi misin ya 😂
Evet
Valla teşekkür ederim ama ben para olmadan o kadar kitap kabul edemem bide adresi versem kim diye sorsalar cevap vermezsem anam ağlatır 😂
Ama bu ciddiyetin baya etkiledi bak 😌
Teşekkür ederim tekrardan bence sende bi kitap karakterisin 🤔 hangi kitap acaba 🧐
Rica ederim. Gıcır Bey deyin bana.
Hangi kitapta bu karakter öğrenebilir miyiz aceba 😌
Belki daha iyi tanırız 😌
Korkma Ben Varım
Vaay adı yetti diyebilir miyiz ☺️
İnternette yok ama 🤦
İmkansız olmaması. Oldukça var
Daha doğrusu uygulamada yok baktım şimdi
Var var. Gogıla sor
Köyde yaşadığım için kitabı nasıl alacam imkansız be 😂
İmkansız diye bir şey yok. Konum at.
Ben konum atmayı bile becermem atsam oda ablamın evi olur oda beni gebertir soramam bile 😂
Hem abim seni tanımıyorum bile beni anlaman lazım ☺️
Tamam tamam 😂 Gönlüne göre olsun kardeşim her şey
😂😂
Anlayışın için teşekkür ederim ☺️
Cerrah, çırak ve dna kitaplarını aldım
Keyifli okumalar 🍃
Teşekkür ederim ☺️
Galiba 2 ay falan oldu.
Uzun bir zaman oluyor
Geçen sene aldırmıştım..
2 hafta önce falandı sanırım sineklerin tanrısı
Bir kaç hafta oldu.
İlkokulda Oliwer Twist diye bir kitaptı galiba..
2-3 hafta oldu sanırım
1 hafta önce olması lazım.
Bugun hahah
Hangi kitaaappp
Keyifli okumalar
Epey oldu ya abi 😂
Semih seni döverim. Kitap al çabuk.
Şeye bak bi. Seni etiketledik.
Hatırlamıyorum
geçtiğimiz cumartesi günü
2 gün önce
Hangi kitaap