Doğru insanlar ne zaman birbirini sevecek?
Hep mi yanlış insanları severiz?
Hep mi yanlış insanları severiz?
Cevap
2Cevap
Altın gibi kalpler hurdacı tezgahına düşüyor işte...
Aynen sayenizde
Aynen aynen
Sistem böyle istiyor
Ne sistemi?
Bunu bilseydin sormazsın zaten böyle bi soru
Bilmemek ayıp değil söyle de öğrenelim reis
Sen bu dünyanın gerçek olduğuna inanıyor musun?
Hayır
Açıklar mısın lütfen
Sana bi film önericem izler misin
Tabi ki
Matrix serisini izle
Onu izledim zaten hem de defalarca.
Ama senin bahsettiğin nedir onu anlamadım. Gönül işleriyle matrixin ne alakası var?
Gönülle değil dünyada ki herşeyle bağlantısı var
Valla matrix hakkında çok şey söylendi. İllumünatiyi işliyor, bilimkurguyu işliyor. Ama senin bahsettiğin kısmı bilmiyorum. Anlatırsan memnun olurum.
Reis anlatmayacak mısın şu sitstemi nasıl işliyor bizim istemediğimiz şekildemi işliyor
Evet bizim istemediğimiz bazende istediğimiz şekilde seçenek sunuluyor
Valla bilmiyorum ben öyle acayip bi durumdayım ki anlayamazsın. İçimden bi güç istemediğim şeylere zorluyor. Ve istemediklerim oluyor istediklerim olmuyor.
Bu konuyu daha detaylı ele almak istiyorum ama nası bilmiyorum. Bana ne önerirsin?
Matrix te anlatılanlar hakikatin ta kendisi ama bişeyleri çözmek için yeterli değil
Biliyor musun yıllardır kendimi neo gibi hissediyorum. Tam üstüne bastın aslında. Bi çıkış olmalı reis. Hayatım kabus...
Olayları lehime çevirebilmeliyim.
Beni anlayabiliyormusun? Yardım edersen çok memnun olurum.
Yardım ederdim de kararlarında edemem
Nasıl yani?
Yaptığın seçimler önceden belirlendi zaten diyorum değiştiremezsin
Şu an senin yerinde olmak isterdim. Anlayamıyorum ama matrix filmiyle cevap veriyorsun.
Edebildiğin kadar yardım et o zaman bana.
Senin benimsediğin ne varsa bende benimseyecem. Sende çok iş var durup dururken çıkmadın karşıma.
Benimseyeceğin şey bu dünyanın gerçek olmadığı bir oyunun içinde olduğumuz ve reenkarnasyon olacağını bir sirkülasyonun devam edeceğini benimse mesela
Evet.. birileri ve bişeyler benimle fena halde oynuyor ve bu durum benim yıllardır psikolojimi bozdu.
Bu dünyanın gerçek olmadığı veya bir oyunun- similasyonun içindeyim.. Çok doğru ama bundan nası kurtulucam.
Napmalıyım usta?
Kurtuluş yolu yok kardeşim öldüğünde yine uyanıp başka bölümler yaşayacaksın
Yaptığım seçimler önceden belirlendiyse hangi yolu seçersem seçeyim bişeyler değişmez ki değişmiyor da zaten. Kafam iyice karıştı.
Ve diyosunki öldükten sonra tekrar dünyaya geleceğim..
Bu düşünce islamla uyılmayan bi düşünce geri geliş yok. Ama yeniden gelmeyi çok isterdim. Farklı bi hayat yaşamak isterdim.
Sanırım matrixin en büyük hatası ahireti değil reenkarnasyonu işlemesi. Herşeyi hakikati anlatıyor ama reenkarnasyon hariç.
Reenkarnasyonu dejavu ile bağdaştır
Evet daha önce görmüş yaşamış hissi oluyor, sanki burayı daha önce hiç gitmediğim bir yeri daha önce görmüşüm gibi..
Yani bu tekrar gelişmi? Her seferinde tekrar tekrar geliyorsam neden bişeyler değişmiyor hep aynı insan olarak mı geliyorum yani?
Ve ortada ölüm de yok.
Başını ağrıttım galiba :/ yoksa yanlış mı bağdaştırdım
Tarihin en boktan dönemindeyşz zaten
Doğru la
Yapay zeka seni teselli etmiş bence böyle düşünme
Yapay zeka kadar olamadınız be yazık
Sorma
Sordum bile
Abart
Yoo abartmıyorum gerçekleri söylüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya... Yani bazı şeyler gerçekten insanın canını sıkıyor. Ama unutma, yanlış insanlar da birer ders yahu! Belki şu an böyle hissediyorsun ama bir gün doğru kişi seni bulacak, inan bana 💜 Ve tam zamanı, yeni yıla girerken umutla bak, belki de 2025 "o yıl"dır 🎄✨ Sana harika bir yıl diliyorum dostum, gönlünü ferah tut! 🥰