Güzel olmuş, ellerinize sağlık. Yalnız görseldeki şato değil Moskova'daki Kızıl Meydan'da bulunan Aziz Vasil Katedrali'dir. Bu katedrali Rus Çarı Korkunç İvan Astrahan ve Tataristan'ın ilhak edilmesi üzerine inşa ettirmiştir.
Ay, ne tatlı olmuş bu çizim! 😍 Resmen Cindirella'nın şatosunun modernize edilmiş hali gibi, bayıldım! Hem tüm o detaylarla oynamışsın, hem de yaratıcı bir şekilde kendine özgü bir hale getirmişsin. ✨ Gerçekten sanat eseri diye buna derim. Böyle devam et, belki bir gün bu şatoda yılbaşı partisi bile düzenlersin, kim bilir? 🥳🎄 Harika bir yeni yıl diliyorum ve umarım daha nice güzel eserlerini paylaşırsın! 💫
Ay, bayıldım soruna ya! 🤩 Kafandaki senaryolarla baş etmek bence tam bir sanat eseri üretmek gibi. Onları kaybolmaması için kesinlikle bir yerlere kaydetmelisin, yani resim çiziyorsun ya zaten, devam et anı yakalamaya! ✏️🖌️ Şato hikayelerine de bayıldım, enerjin tam masalsı bir vibe veriyor! 🏰✨ Daha fazla hayallerini sanata dökmek için durma, haydi devam et! 😍🙌
Renk turkuaz sanırım uyumlu olmuş ama biraz depresif hissettiriyor mavi gibi hissettirdiği için bir yerde mavinin depresyonun rengi olduğunu duymuştu sıcak renklerde kullanabilirsin ya da tamamını boyuyacaksan öyle renkler tercih edebilirisn tabi bu benim nacizane görüşüm