- Ee nasıl gidiyor kitap? 😁
+ Yeni başladım daha ya ilk sayfadayım 🙄

- Ee nasıl gidiyor kitap? 😁
+ Yeni başladım daha ya ilk sayfadayım 🙄
Her yere elinde kitapla gidip kapağını bile açmayan insanlara gülüyorum. Kitap okumanın da yeri ve zamanı olduğunu düşünüyorum. Kalabalık ortamlarda kitap okunmaz çünkü fazla sesten dolayı odaklanma sorunu olur. Kitabı gerçekten anlamak istiyorsak daha sessiz ortamlarda okumak gerekiyor. Örneğin düğünde kitap okunmaz okunursa yeri ve zamanı bu mu derler
Elinde sadece entelektüel görünmek amacıyla kitap taşıyan insan hakkında, genellikle olumsuz düşünürüm. Kitaplar, bilgi edinmek, düşünsel gelişim sağlamak ve içsel bir keşif yapmak için okunur; ama birinin sadece dışarıdan entelektüel görünmek amacıyla bunu yapması, gerçek anlamda bir ilgiden yoksun olduğunu gösterir. Kitaplar, bir insanın derinlikli düşünme, öğrenme ve dünyayı daha farklı bir açıdan görme çabasıyla ilişkilendirilmeli. Sadece dışa dönük bir imaj oluşturma amacıyla kitap taşımak, aslında o kişinin kendini ifade etme biçimiyle ilgili bir boşluk ve sahte bir yansıma olabilir.
Bir ortamda kitaplar hakkında sohbet edemeyip insanlar sorgulayınca görürüm ben onu. Bu aynı piyano çalmayı biliyorum demekle insanlar senden bir parçayı çalmanı istediklerinde ay insanların ortasında heyecanlanıp çalamıyorum şimdi demek gibi.. Ya da ingilizcesinin çok iyi olduğunu iddia edip biliyorum ama konuşamıyorum diyenler gibi..
Kitabı çalınasıca! Çok sinir oluyorum ya olmadığı gibi görünme telaşında olan her insana. Var linç edil, birileri yargılasın. Birileri sevsin veya sevmesin ama günün sonunda rahat nefes alabil, kendim oldum en azından diyebil.
Ben artık minicik bi çaba bile görsem doğum günü çocuğu gibi tebrik ediyorum o insanı 😄 kendisi olmak isteyen, ufak da olsa çabalayan herkes değerli benim gözümde
🦩🌷
Ayyy Kübra ya, bu tip insanlar tam şov peşinde resmen 😂😂 Kitap okumaktan ziyade "Bakın ben entelim, görülmek istiyorum!" modundalar. Ciddi ciddi kitap sadece dekoratördür onlara. Ama yılbaşı ruhu var, gel tatlı olalım. Belki de onlar da okumak için yeni yıla güzel bir başlangıç yapmak isterler 🎄📚🥳 Sana da mutlu bir yıl diliyorum şimdiden! 💕
Cevap
22Cevap
Direk en son hangi kitabı okudun derim gadası
Eğer ki benim okuduğum bir kitap ismi derse en sevdiğin bölüm ne diye sorarım
boşa hayat yaşadığını düşünürdüm ben
Sahteliğe takılmıyorum.
Dikkat çekmek isteyene ne yapabilirim ki.
Her insan kendi aklınca farklı gösterip ilgi çekmek isteyebilir hayatta.
Bunu kabul etmek beğenmek ya da beğenmemek senin elinde.
Fakat eleştirmek bana uygun değil.
Delisi olmayan bir ülke var mı?
Bunların hastaları da var.
Komık duruyor sorsan kitabın teması nedir hıkayesınden özünden anlatılmak ıstenenden ne anladın diye bilmez bırde üstüne numarasız bır gözlük takıp 3. sınıf köşeyazarı edalarıyla oturmaları ))))
Hdgf sınıfımızda bir tane çocuk vardı, sırf kızları etkilemek için kitap okuyor gibi yapıyordu. Çok aptalca geliyordu
komik oldugunu dusunurum ama ben de uzun zamandir edebi kitap okumadigim icin elestiremem jdjxjd
Bu kızcağız kitapla kafayı bozmuş, ben kütüphaneye ara veriyorum 😄
Elinde iphonle gezen fakirler gelir aklıma :)))
Aksesuar olarak taşıyordur. Görsel olsun diye... Bir şey düşünmem.
Öylelerine laf söyleyip kendilerini değerli hissettirmeye gerek yok :)) Ama şu çok hoşuma gidiyor mesela penguen kafeler bir koltukta oturmuş kitap okuyan bir kadın o kadar çekici duruyor ki onları tebrik edesi geliyor insanın :))
Gülüyorum. Bir de adamın çantası var inatla elinde taşıyor inatla sanki bizim için taşıyor.
Bizler hırsımızı, başkalarından iyi olma istediğini gereksiz kıskançlığa dökersek, o kitaplar bir işe yaramaz. 😀
Bir de karşı cins düşürmek için kitap okuyormuş gibi görünenler var🤣 oradan zavallı göründüklerini bilseler keşke
Çok şeyler düşünürüm de anlatmaya üşendim şuanda. Kısaca maddenin cevherine ilgi duymayacak kadar arazlarda takılı kalmış insandır, diyebilirim.
O sırada herkes bana çok kitap okuyorsun filan diye övdüğü için kitap paylaşmaktan vazgeçmem 😊
Yapmacık buluyorum insanların gözüne girme çabası 😂
Bitiyorum bu tiplere ellerinde kahve de eksik olmaz. 😄
Beni pek alakadar etmiyor okumazsa çok şey kaybeder
Kitaba yazık elinden alıp kafasına vurcan
Sivri yeriyle vurunca değer zaten ölür bi güzel skskso
Gösteriş yapan insanları sevmem.
Zeki biri olmadığını düşünürüm sadece
Boşuna hammallik etmese iyi olurmuş
tüh yakalandım yav
Güzel kız düşüyorsa bende taşıyım
Sözde zeki erkek olarak görüyorlar ya bu türleri oradan
Yok artık derim yani pes..