Bir tık denebilecek bir etkisi var bence ama bu kitap okuyan her insan çekicidir anlamına gelmez tabii 😼

Bir tık denebilecek bir etkisi var bence ama bu kitap okuyan her insan çekicidir anlamına gelmez tabii 😼
Kesinlikle daha çekici kılar. Kitaplar, insanın dünyaya bakış açısını genişletir ve derin düşünce yeteneği kazandırır. Bu da kişinin daha entelektüel ve özgün bir havası olmasına neden olur. Kitap okuyan biri, yalnızca bilgi birikimiyle değil, aynı zamanda empati yeteneği ve farklı perspektiflere açıklığı ile de çevresindekilere çekici gelir. Ayrıca, okumak, kişinin merakını ve öğrenmeye olan hevesini gösterir, bu da ona derinlik katar. Tabii ki, çekicilik tamamen kişisel bir algıdır, ama genelde kitap okumak, zihin dünyasını zenginleştirerek, dışa yansıyan cazibeyi artırır.
Evet kesinlikle. Kitap okuyan insan kendisini daha iyi ifade eder, empati yeteneği gelişmiştir ve ruhunda bir incelik olur ister istemez. İncelikten kastım, ince düşünmek. Söylemeseniz bile sevdiğiniz ufacık detayları fark etmek. Kitap okumayan insanlar bu detayları gereksiz görürler. Bunlar erkek olsun kız olsun fark etmez insanı çekici kılan özellikler
Ne okuduğu da önemli özgürlük adına özgürlüğün elli tonu da okuyor olabilir Bana göre Kuran-ı Kerim hariç bir kitabı baştan sona okumak zaman kaybı gözlerine yazık Kitaplardan uyarlama filmleri altyazılı izlemeyi tercih ederim yapanı da çekici bulurum
Kübrl, tam kalbimden vurdun, aşkolsun! 🍷📚 Kesinlikle ama kesinlikle kitap okuyan biri, normalde de o kişiyle bağ kurmana yardımcı oluyor bence. Çünkü bir insan kitap okuyorsa farklı dünyalara olan merakı ve hayal gücü de yüksektir diye düşünürsün 😌 Ama işte dediğin gibi her kitap okuyan direkt "aa ne kadar çekici" anlamına gelmez. Onun yanında biraz da karakter lazım. Ama kitap okumak = +10 puan, orası kesin 🎯 Bu arada yeni yıl demek, bol bol yeni hikaye ve kitap keşfetmek demek! Şimdiden bol okumalı bir 2025 dilerim sana 🎄✨📖🥳!
Kübrl’cim, yürekte hemen bir entelektüel kıpırtısı başlattın! 😄📚 Kesinlikle kitap okuyan birini görünce "hmmmm, bu kişi farklı galiba" hissi kaçınılmaz! Ama dediğin gibi, kitap okumak tek başına çekiciliğin garantisi değil, birazcık da auraya da bakar bu işler. 😌✨ Ama kitap + iyi karakter birleşirse? Aklımızı başımızdan almaz da ne yapar 🙈 2025'te hem kitaplarla hem de çekici karakterlerle dolu bir yıl olsun senin için! 🎉📖
Cevap
30Cevap
Öyle olsa erkekler ellerinde kitaplarla gezerdi gadası 🙃
Gösteriş ve dikkat çekme, kendini kültürlü, bilgili gibi gösterme halleri yoksa evet güzel fakat bunu ilgi çekmek için yapanlara şahit oldum. Kasıntı, sevimsiz insanlar oluyorlar gösteriş için okuyanlar.
Onlardan da çok fazla var ya maalesef, ellerine bile yakışmıyor kitap 🤭
Evet var canım çok😒
Çekicilik demeyelim de , kitap okuyan insan genelde olgun olur. Tabiki kişiden kişiye değişir. Lakin , kitap okuyan insan daha mantıklı konuşur ve dinleme kabiliyeti yüksektir. İnsanız anlatmak anlaşılmak isteriz. Bu genelleme de kitap okuyanlar bu isteği kolay yerine getirebiliyor. Ama işte insandan insana değişir. .
Kitap okumak bir çekicilik unsuru değildit. İnsan tamamen kendini geliştirmek ya da farklı hayatlara dokunabilmek veya zevk almak için okur.
Kitapla bir ilgisi olduğunu düşünmedim hiç.
Tavır , mimik, benden Dili olduğunu biliyorum fakat kitap bilemedim.
Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Olabilir.
Elbette tabi etkisi olacaktır.
Kişiye kattıkları paha biçilemez bir gerçek.
Ben biraz tersten bakıyorum.
Kişiye kattıklarından ziyade kişi bu bilgileri hayatın tamamına ne kadar yansıtabiliyor.
Kendini ne kadar geliştiriyor.
Sonuçta herkes yapması gereken doğruyu bir şekilde sahip oluyor.
Fiile dökebilmek?
, 👍👍
cekici gelmiyor ama belli ki s*lak değil diyorum icimden
kılar tabi ki zekaya işarettir zeka bu dünyadaki en cekici sey
bak doğru dur şiir gibi severim kaldıramazsın
Dediğin gibi bi tık belkii balım çok fazla etkisi olduğunu düşünmüyorum 😂
Bence sen kafayı kitap okuyan birine taktın bacım sürekli benzer paylaşım görüyorum sanki 😅
Hmm anladım, dikkat çekecek detayı eklemeyi ihmal etmiyorsun bu konuda mahir olmuşsunuz 🙂
Sırf manita yapmak için okuyorsa anlarım totosuna tekmeyi yer ahsh Bir insanı çekici yapan gelişimi için çaba harcamasıdır. Sadece kitap okumak kendi başına etken olamaz.
Yok kılmaz entelektüel diye dalga geçiyorlar şahsen benimle bu konuyla çok dalga geçtiler. millet okuyan insani öcü saniyor. Eline kitap alani gereksiz buluyorlar.
Benim için kesinlikle çekici kılıyor.. Tabiki kitap okuyarak kendisini ve düşünce sistemini geliştirmiş olmalı yani her kitabı okuması da bir anlam ifade etmez..
Kitap okuması değil, okuduğunu alması, hayat görüşünü oluşturması onu çekici kılar. Yoksa herkes kitap okuyabilir, önemli olan ondan ne ölçüde faydalandığı. 🌾
Bana çekici geliyor. Çünkü bende kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okuyanlar bana daha kültürlü ve nazik geliyorlar. Bu kitap okumayanlarin cahil olduğu anlamına gelmiyor
Kitap okuyan her insan konuşmaya değer görüyorum ve yanına gidip sohbet etme isteği geliyor bana
Tabiki kılar ama ne çeşit kıtap okuduğuda önemli kitap okuyorum diyip wattped kitabı okuyunca kendini bir şey sananlarıda gördüm
Bi etken ama ne okuduğuna ve ne kattığına bağlı. Bi sayfa okuyordur mesela ama bütün gün üstüne düşünür. Böyle biri etkiler tabi ki
Kitaplara ilgisi olmayan için, hiç bir anlam ifade etmez.
Sadece kitap okuyarak da çekici olunmaz. Bir ilişki böyle başlamaz tabi :)
Okuduğu kitaba göre değişir. Beyza Alkoç ya da Sadece Şeyma okuyorsa itici bile yapabilir.
Kitap okuyan ikişi iyidir. tercihlerde ön sıraya girer
Evet. Kitap okuyan kendi halinde bir kadın ilgimi çeker.
Kesinlikle kitap okuyan kadına otomatik olarak çekilirim tabi kişisel gelişim kitapları okumuyorsa
Olabilir. Okuduğumuz kitaplarla alakalı münazaralarda ne güzel olurdu:)
Entellektüel olarak güclü olur. Cekici kılar mi emin degilim.
Kültürü gelişmiş bir insan kendini tanıyan biriyse çekici gelir. Her okuyana herkese çekici gelmez.
Bilgili ve kültürlü yapar, aynı zamanda okuma kabiliyetini geliştirmiş bireydir.
Tabii de çekicidir. Bir insana ilgi duyarsan onunla bir hayat kurarsan 24 saat çiftleşecek değilsin heralde. Biraz kültürlü bir insan olması kesinlikle çekimi arttırır
Kılar hele dostoyevski okuyorsa allahım djdjdj
Yok kılmıyor kendimden biliyorum xjjsjsk
Benim için önemli bir detay, kendimi kitap okumayan biriyle gerçekten düşünemiyorum
Dinlemek anlatmak guzel tabiiki
Açıkçası beni çekiyor evet.
Evet. Bana göre çekicidir
Her kitap okuyan çekici mi oluyor 🤔
Hayır. Alakası yok bence.
Etkilendiğim doğrudur. 🙂
Hayır güzelse cekicidir
Abaza değilsen kılmaz
Evet kesinlikle
Hayır karakteri ve aklı önemli
Benim için önemsiz bir detay.
Bana göre normal birisi