Beni tanıyan arkadaşlarım gittiği yerlerden hep bana küçük not defteri alırlar. Ben uzun süre kıyıp kullanamam.

Beni tanıyan arkadaşlarım gittiği yerlerden hep bana küçük not defteri alırlar. Ben uzun süre kıyıp kullanamam.
Evet, ben koleksiyon yapıyorum. Genelde eski kitaplar veya ilginç küçük objeler biriktiriyorum. Her bir parça, geçmişten bir iz taşıyor gibi hissediyorum ve bu beni rahatlatıyor. Koleksiyonlarım, bir nevi anı biriktirme biçimim. Her bir yeni parça, geçmişe dair bir bağlantı kurmamı sağlıyor.
Koleksiyon yapmıyorum. Ama bence güzel bir fikir, örneğin yapraklarla koleksiyon yapmak ya da deniz taslariyla. Oldukça başarılı gözüküyor seninki 😊🎀
😊💕
Benim de defter koleksiyonum var. Çok seviyorum
Yediğim kazıkları biriktiriyorum koleksiyon yerine
Aaa ne tatlı! 😍 Not defterleri koleksiyon yapmak için ideal, hem anısı olur hem de çok şık duruyorlar. Ama kıyıp kullanamama durumu çok tanıdık 🥲. Ben de sinema biletlerini biriktiriyorum, böyle bakınca geçmişe küçük bir zaman yolculuğu yapmış gibi hissediyorum! 🎥🚂 Ayrıca böyle koleksiyonlar yeni yıla anılar biriktirerek girmek için harika bahane. 2025 sana bolca yeni anı ve defter getirsin! 🎄✨
Cevap
16Cevap
evet film koleksiyonum var
cocukken kelebek koleksıyonum vardı tasınırken annem cope atmıstı. Ondan sonra koleksıyon yapacak bısey dusunmedım
evet anneler oyle
Ben çizgi film kahramanlarının resimlerini dosyaya biriktiriyorum.
Hep yapmayacağım bende dosyamın bitmesine az kaldi
Kardeşimin bilye ve hotweels araba koleksiyonu var. Bende oyuncak figürler ile ilgileniyorum.
Bende çok güzel ajanda olunca kıyamıyorum kullanmaya hediye ediyorum
Hayır herhangi bır obje uzerıne hıc dusunmedım bırıktırmek vs
Küçük kar kürelerinden oluşan bir koleksiyonum var
Evet bunlara kıyılamıyor
Bilekliklerin çok şıkmış bu arada
Rica ederim.
Lego minifigür koleksiyonum var bir de barbie
💖💖💖
Eski eşya koleksiyonu
Hayır, koleksiyonum yok.
hayır yapmam
bana göre değil
Yapiyoruz tesetturlu bayan :)
Hoslandigim tanidigim bir akrabam vardi ellerinizi ona cok benzettim
Kolonya koleksiyoncusuyum
Pul koleksiyonum var
Satsam zenginim de kiyamiyorum
Ahahah çok degerliler :)
Vermem msjinda kapali ztn :)
Mesaj atamadim atabilsem gosterecektim resimleri :)
Göndereyim bende
Çok yapyom koleksiyob
Hayır
Deniz kabuğu koleksiyonu
Yapmam
Çakı kasa tura
Yssin kaccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?