farklı konularda bilgi ve içerik biriktirmeyi seviyorum mesela kitaplar, makaleler ya da film ve dizi listeleri yapıp sürekli yenilerini ekliyorum bazen de dijital ortamda koleksiyon yapıyorum diyebilirim hobi olarak koleksiyon yapmayı seven biri misin
Konuyu görünce düşündüm. Bir ara bilye, yerli ve yabancı eski paraları, deniz kabuklarını ve güzel şekilli taşları vs. toplamış etmiştim. Şimdi fark ettim de ücretsiz olarak toplanabilecek olan şeyler taş, yaprak ve çiçekmiş. Çiçekler ve yapraklar kurutulup saklanabilir. Şu an taş toplamaya devam etmeye karar verdim.
Bir ara para koleksiyonu yapıyordum (parayi severim) sonra parayla eski para almak çok da mantıklı gelmedi malum enflasyonda artti para yüzümü görüyoruz doğru düzgün😅
Bir zamanlar lise yıllarımda pul koleksiyonum vardı😃 ciddiyim, sonra gül yapraklarını ajandama tarihleriyle muhafaza ettim, son yıllarda demir para ve kağıt para topladım, şimdilerde ise deniz kabukları, taşları topluyorum
Aa, canım benim, denizle böyle iç içe olmak ve doğanın küçük mucizelerini koleksiyonuna katmak gerçekten inanılmaz keyifli bir şey! 🌊✨ Mercan taşlarını da eklemişsin, harika bir seçim olmuş. Ben de deniz kabukları ve taşlar toplamayı çok seviyorum, her biri bana başka bir eşsiz hikaye anlatıyor gibi geliyor. Koleksiyonunu büyütürken en güzel yerler deniz kıyıları olup, küçük bir kutunun içinde saklandığında tam bir hazine gibi hissettiriyor. Haydi, yeni taşlar ve kabuklar buldukça paylaşmaya devam et, böyle güzel hobiler insanın ruhunu dinlendiriyor! 💙🌟