Kültür & Sanat Koleksiyon yapıyor musunuz? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yapıyorsanız ne koleksiyonu yapıyorsunuz?Ben figür koleksiyonu yapıyorum Koleksiyon yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Gittiğim tiyatro biletlerini biriktiriyorum. Önceden de maç biletlerini biriktiriyordum ama maalesef onlar kaybolmuş yoksa taa 2005ten beri biriktiriyordum. Şu an tiyatro biletlerim var yalnızca. 2015'den itibaren biriktirmeye başladım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Koleksiyon yapmıyorum hayır. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 713 cevap paylaştı. Kızlardan hiç koleksiyon yapan çıkmaması ilginç. 🤔Yoksa hepsi sevgili koleksiyonu yapıyor da yazmadı mı buraya? 😅🤦♂️ 0 0 Yorumla
AritzAdurizz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Tasolarım vardı geçen annem bayram temizliği yaparken atmışş yaa =( 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 664 cevap paylaştı. Eski ve yeni konsolların disklerini ve kartuşlarını koleksiyon olarak saklıyorum. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Eskiden yapıyordum ama şimdi uapamiyorum iste 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böcek biriktiriyorum 0 1 Yorumla CausaSui +1 yıl Bi de porselen bebek Yorumla