Kültür & Sanat Paralel evrende hangi mitolojik yaratıksın söyleyeyim mi? lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor sireniii kaptım Güncellemeler1 yıl Ojemi süreyim geliyorum kejcks Paralel evrende hangi mitolojik yaratıksın söyleyeyim mi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Söyle tabisi ya 0 8 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, typhon Yorumla s LastGuest 1 yıl Tanrıların korkulu rüyası sjhsjh Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl kimisi tanrı dese bile o bence yaratık Yorumla s LastGuest 1 yıl Ben yaratık mıyım şimdi sjsjs Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Eee soru ooo ejsjjw yaratıklar çok efsanevi bir şey Yorumla s LastGuest 1 yıl Bende öyleyim 8) Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl ahshkdj Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ayrı yorum yapman yeterli, burayı rahatsız etme Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% 1 yıl Söyle bakalım 0 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sende, namea aslanı Yorumla Catutigernos 1 yıl Şu Herkülun öldürdüğü postunu hiç bir seyjn delemedigi aslan mi 🤔 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Evet Yorumla Catutigernos 1 yıl Bir Galatasaray li olarak sevdim bunu 👍 Yorumla
zıkkımus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yunan mitolojisi söyle 0 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Minotaur Yorumla zıkkımus 1 yıl Anladım öküzüm Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Alakası yok Yorumla zıkkımus 1 yıl Daha ne olsun Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 446 cevap paylaştı. Yaratık demeyelim de sen tanrı de ona :D 0 5 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Nıch bunlar yaratık tanrıları farklı bir soruda sordum. Sanaaaa, İskandinav mitolojisinden fenrir. Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Odin bekliyorduk, layığımız köpek çıktı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Ya ama fenrir devasa bir kuuuurt. Ayrıca Fenririn ragnarök sırasında Odin'i öldüreceği ve büyük bir kaos yaratacağına inanılır. Yorumla SivisPacemParabellum 1 yıl Karabaş'a bakın hele çetin ceviz çıktı Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl em sevdiğim yaratıklardandır bu fena bir şey wjshhw Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 307 cevap paylaştı. Söyle, garip bir şey gelecek o kesin djdbd 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, cerberus. Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Böyle bir şey bekliyordum senden hiç şaşırmadım sndnd Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Ne paralel evrenı ya kafayımı yedınız 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3b cevap paylaştı. Söyle bakalım.. 0 0 Yorumla
deninonno Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olur söyle 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, nereid Yorumla deninonno 1 yıl Su altı perileri 😍Teşekkür ederim Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl olur soyle 0 3 Yorumla OtakuBilge 1 yıl hala brkliyooom Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Bitirmiştim ama sana atayım, Yunan mitolojisi, scylla Yorumla OtakuBilge 1 yıl tsk ederim Yorumla
idillll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl olur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Roma mitolojisi, satyri Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 634 cevap paylaştı. Olur söyle 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi Medusa Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Söyle lütfenn ahshah 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, siren Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 320 cevap paylaştı. Evet lütfen 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, scylla Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Güzell Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 556 cevap paylaştı. Hangisinin acep 🤔 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, echidna Yorumla Coffein 1 yıl O kimmiss Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 550 cevap paylaştı. neyim ben 0 7 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Sen vrayaa Filipinler - Aswang Yorumla u tenedos 1 yıl inşallah iyi bişidir sana güvenip torun Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Korkunç bu dedecim Yorumla u tenedos 1 yıl ürküncüm böö Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl noel diye damdan girsen bebeler altına eder pü Yorumla u tenedos 1 yıl boklular Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl günah günah Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Olurrr 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İskandinav mitolojisi, valkyries Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Ne güzell Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl kwjdjs Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Söyle aşkom 🤩 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl En değerlilerimdeeen. Yunan mitolojisi, Medusa. u Adeliina 1 yıl Oyş, teşekkür ederim aşkom sjdg lanetlivisneliilips 1 yıl Rica ederim💖
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Merak ettim 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, kentaur Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 445 cevap paylaştı. Olur söyle bakalım 0 6 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl İrlanda-iskoçya mitolojisi, selkie Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Ya ben niye kız oldum 😂 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl O aslında erkekte erkek olan görseller yok Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Hmm garip Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Neyse dur başkasını söyleyeyim, proteus Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Ooo bu iyiymiş Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Söyle. 0 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Roma mitolojisi, faun Yorumla -Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Seni eğiten yaratik Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 418 cevap paylaştı. Olur söyle 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, chimera Yorumla
Olmakta_olan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Paralel evrenler yoktur 0 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl bana göre var Yorumla Olmakta_olan 1 yıl Bilime göre yok Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl var olup olmadığı bilinmiyor ama bilimsel teoriler bunu mümkün bir senaryo olarak kabul edebiliyor Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. buyur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, Pegasus Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyleyin 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 364 cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 589 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Güney Afrika - Grootslang Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 881 cevap paylaştı. Söyleyiniz.. 0 0 Yorumla
1KediiS2mii7 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Buyur 0 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 yıl Yunan mitolojisi, satir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Söyle tabisi ya
Yunan mitolojisi, typhon
Tanrıların korkulu rüyası sjhsjh
kimisi tanrı dese bile o bence yaratık
Ben yaratık mıyım şimdi sjsjs
Eee soru ooo ejsjjw yaratıklar çok efsanevi bir şey
Bende öyleyim 8)
ahshkdj
Ayrı yorum yapman yeterli, burayı rahatsız etme
Söyle bakalım
Sende, namea aslanı
Şu Herkülun öldürdüğü postunu hiç bir seyjn delemedigi aslan mi 🤔
Evet
Bir Galatasaray li olarak sevdim bunu 👍
Yunan mitolojisi söyle
Minotaur
Anladım öküzüm
Alakası yok
Daha ne olsun
Yaratık demeyelim de sen tanrı de ona :D
Nıch bunlar yaratık tanrıları farklı bir soruda sordum. Sanaaaa, İskandinav mitolojisinden fenrir.
Odin bekliyorduk, layığımız köpek çıktı
Ya ama fenrir devasa bir kuuuurt. Ayrıca Fenririn ragnarök sırasında Odin'i öldüreceği ve büyük bir kaos yaratacağına inanılır.
Karabaş'a bakın hele çetin ceviz çıktı
em sevdiğim yaratıklardandır bu fena bir şey wjshhw
Söyle, garip bir şey gelecek o kesin djdbd
Yunan mitolojisi, cerberus.
Böyle bir şey bekliyordum senden hiç şaşırmadım sndnd
Ne paralel evrenı ya kafayımı yedınız
Söyle bakalım
Bi insan olarak Ben zaten yaratigim
Söyler misin merak ettim
Söyle bakalım..
Merak ettim 🤣
Olur söyle
Yunan mitolojisi, nereid
Su altı perileri 😍Teşekkür ederim
olur soyle
hala brkliyooom
Bitirmiştim ama sana atayım, Yunan mitolojisi, scylla
tsk ederim
olur
Roma mitolojisi, satyri
Olur söyle
Yunan mitolojisi Medusa
Söyle lütfenn ahshah
Yunan mitolojisi, siren
Evet lütfen
Yunan mitolojisi, scylla
Güzell
Hangisinin acep 🤔
Yunan mitolojisi, echidna
O kimmiss
neyim ben
Sen vrayaa Filipinler - Aswang
inşallah iyi bişidir sana güvenip torun
Korkunç bu dedecim
ürküncüm böö
noel diye damdan girsen bebeler altına eder pü
boklular
günah günah
Olurrr
İskandinav mitolojisi, valkyries
Ne güzell
kwjdjs
Söyle aşkom 🤩
En değerlilerimdeeen. Yunan mitolojisi, Medusa.
Oyş, teşekkür ederim aşkom sjdg
Rica ederim💖
Merak ettim
Yunan mitolojisi, kentaur
Olur söyle bakalım
İrlanda-iskoçya mitolojisi, selkie
Ya ben niye kız oldum 😂
O aslında erkekte erkek olan görseller yok
Hmm garip
Neyse dur başkasını söyleyeyim, proteus
Ooo bu iyiymiş
Söyle.
Roma mitolojisi, faun
Seni eğiten yaratik
Olur söyle
Yunan mitolojisi, chimera
Paralel evrenler yoktur
bana göre var
Bilime göre yok
var olup olmadığı bilinmiyor ama bilimsel teoriler bunu mümkün bir senaryo olarak kabul edebiliyor
buyur
Yunan mitolojisi, Pegasus
Söyle
korkarım
Söyle gelsin
Olur
Özür dilerim
Söyle
Hadi bakim
Söyleyin
Söyle
Söyle