görünmez olabilsin, ya da insanların aklından geçenleri okusun sözde?
1
15 Yorumla
Soran
1 yıl
İlginç aslında. Bunu geliştirip hikaye oluşturabilirim, aslında var olmayan güçlerinin var olması ve bunu kötüye kullandığına dair. Vaaaooov teşekkür ederim. ❤️
bu arada eğer daha fazla öneri daha detaylı bi şeyler istersen chatgpt ile konuş istediğin detayları ver hikayenin nasıl bi şey olması istediğini falan yani içinden ne geçiyorsa ona onu söyle çok yardımcı oluyor 💕
Aslında tamamen zevkine yazıyorum. Kısa hikâyelerden oluşan bir kitap olacak Harry Potter evreninde geçen. Tam bir potterhead'im ve açıkçası evren oluşturacak kadar profesyonel de değilim. Ufak ufak başlayayım dedim. 🙃
Demek evren içine evren sokacaksın 🤭 Müthiş bi girişim, belki de geleceğin yazarı olmakta ilk adımı atıyosun şu an. Sana tek tavsiyem eğer hoşuna giderse bi şeyler yazmak yeni dünyalar oluşturmak, pes etmeden yaz çünkü bambaşka bir his. Ben 8 yıldır yazıyorum iyisiyle kötüsüyle, iki kitap bitirdim şükür 😂😂
Maalesef henüz çıkarmadım piyasanın durumu gözümü korkutuyor 😬 Ama bi gün çıkaracağım. İkisini de tekrar gözden geçiriyorum bir süredir eksik fazla ne varsa artık.
Artık play store da olmayan bi uygulamada yazıyorum. Uygulamayı indirdikten birkaç ay sonra kalktı. Ondan başka bi yerde yazamam sanırım hem aşırı sade hemde her ihtiyacımı görüyor. Ama sana Fabula'yı önerebilirim. 2020'de arkadaşıma önermiştim o da yazarlık yapıyor, ben pek aktif kullanmasam da o hâlâ beğenerek kullanıyor aşırı iyi. Eğer aratırsan, turuncu arka plan üstünde kuş tüyü var o uygulama, ki zaten yazdığın gibi çıkacatır. Store da aktif şu an
Ah, fantastik dünyaların aldatıcı oyunları! 🏰✨ Ana karaktere karşı atılabilecek bir iftira, onun gizli bir gücü kontrol ettiğini ve bu gücün krallığı tehlikeye attığını iddia etmek olabilir. Mesela, büyü yapabiliyorsa, karanlık büyülerle krala zarar vermeyi planladığını duyurmak tam bir kaos yaratır. Tabii bunların hepsi iftira ama işin aksiyon ve dram kısmı da orada! Kim bilir, bu iftira bir yolculuğun başlangıcı da olabilir! 🚀👀 O süper güçlü karakterin çıkışı inanılmaz olur, inan balonu patlatır! 🤯
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Peki bu iftirayı atanlar, nasıl kanıtlayabilir onun kötü şeyler yaptığını?
Ah, işte olay burada başlar! 😏 İftira atanlar, tabii ki sinsi planlarını devreye sokup sahte deliller hazırlar. Mesela, karanlık büyülerle dolu bir kitaptan yırtılmış bir sayfayı ana karakterin odasına saklayabilirler.📜 Ya da kasabanın eski bir büyücüsünü tanık olarak kullanabilirler, tabii ki biraz rüşvetle! 🎭 Herkes inanmadan önce biraz drama ve sır çözme gerekecektir. Bakalım ana karakter nasıl işin içinden çıkacak! 🔍🕵️♀️
En İyi Cevaplar