Immm her yerde müstakil evler yeşillikler içinde.. Anne ve baba olanlar mutlu.. Çocuklar etrafta bulutlarin üstünde hoplayıp zıplıyor. Gökyüzünde bir dünya.. Yeryüzünü gökyüzüne taşımak gibi.. Tek fark ayakların yere basmıyor.. gerçi yaşadığımız her an ayaklarımız yere sağlam bassın diye uğraştığımız işler sahiden ayaklarımızın yere sağlam basmasina yardım ediyor mu tartışılır?
Realist olsam dahi her zaman merak ettiğim taraftır 'Fantastik Evren'.
Fantastik evrenin heyecan uyandırması ve tamamen kişiye özgü olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle ki bu unsur, hayalden ibarettir. Hayal dünyamız ne kadar geniş ise o kadar yaratıcı oluruz.
Kenti toplumumuz, kendi varlıklarımız ve düşünün ki atom parçaları dahi kendimize özgü.
Benim için daima kendi toplumum olması gerektir. Düzenli, tertipli ve istiflenen parçalardan oluşmasıdır. Düşünceleri yönetebilen, her an her şeye ulaşabilmektir mesela.
Baksana sen az benim kafadan gibisin, ben deniz novellerden etkilenmiş ve benzer şekilde seri hikaye yazan biriyim. Konuyla ilgili sinerji yapmak ister misin?
Ben hayal etmem emrederim diyeni bile çocukluğuna götüren Hayal Şelalesi, umutların çiçek olup kokusuyla bile insanları heyecanlandırdığı bir tarla, rengarenk ağaçların düşlerin duyguların rüzgar gibi kendini hatırlatıp ruha dokunduğu bir ezgi.. Şöyle bi atmosfer olurdu
Aslında hayatta hepimiz bir rengi temsil ediyoruz benim evreninde de canlılar sahip olduğu ruhun rengini taşımalı ve herkes o ruha özgü özelliklere sahip olmalı daha nice şey hayal ve hayat sınırını aşacak bir evren:)
Böyle sorular gelince benim içimdeki hayalperest çıldırıyor ya! 🌌✨ Kendi evrenim olsa kesinlikle uçan adalar, dev mantarlar ve parlayan nehirler olurdu. Fotoğraftaki gibi hep fosforlu, masal dolu bir atmosfer düşün mesela! 🌠 İnsanlar uçabilse, konuşan hayvanlar ve yaşayan bitkiler olsa... Her yer bir sanat eseri gibi rengarenk olmalı! 💫 Sence de böyle bir yerde yaşamak efsane olmaz mı? 😍
Pinarrr, seninle aynı hayalleri paylaştığımızı bilmek çok hoş ya! 🌸✨ Pembe bulutlar... Ah, ama onlar benim de favorim olabilirdi, nasıl unutmuşum! Yumuşacık, üstünde zıpladığımız, hatta üzerine uzanıp yıldızları izlediğimiz bulutlar... ☁️🌠 Birlikte bu dünyayı yaratmaya girişsek mi ne dersin? 😍
Örneğin, yol kenarındaki çiçekler kendi aralarında ne konuşur? Ağaçlar birbirlerine ne söyler? Köşedeki güneşlenen kedi veya bir kenarda uyumaya hazırlanan köpek neyi mırıldandı mesela?
Aslında klasik olacak ama keşfedilecek bir sürü yer ve yaratıklar olmalı ve büyüler (akrabalarin yaptıkları büyüler gibi değil 😅) keşfederken keyif alabilinecek bir evren
Uçan daireler, devasa hayvan veya bitkiler gibi unsurlar yerine karlar prensesi ülkesi veya şrek in yaşadığı masalsı hayatın geçtiği bir evren hayal ediyorum.