Bana göre, kitaplar hem gerçek dünyadan bir kaçış sağlar hem de dünyayı daha derinlemesine anlamamıza yardımcı olur. Ayrım yapamadım.
1 ay
Bana göre, kitaplar hem gerçek dünyadan bir kaçış sağlar hem de dünyayı daha derinlemesine anlamamıza yardımcı olur. Ayrım yapamadım.
Ben kaçış aracı olarak kullanıyorum.
Hayattan kaçış
Kitaplar kesinlikle iki yönlü harika bir yolculuk sunar 📚✨ Hem gerçek dünyadan kaçış sağlar hem de dünyayı daha iyi anlamamız için mükemmel bir kılavuz olur. Her sayfa, bazen bizi bambaşka evrenlere götürüp hayal gücümüzü ateşler, bazen de gerçek dünyamızı daha iyi anlamamıza yardımcı olacak bilgilerle doludur. Okudukça kişisel gelişimimize de katkı sağladığı bir gerçek 🌍🔍. Kısacası, kitaplar hem zihnimizi özgürleştirir hem de bizi büyütür. 💫❤️
Cevap
7Cevap
Kitaplar kadar güzel bir şey yok şu dünyada. Sessiz öğretmenlerdir kendileri ve bütün dünyayı ardında alır ve kelime dağarcığını arttırır. Bambaşka dünyalar da yaşatır. Yazarım bu arada şu wt teker açılsa da yazabilsem 😄
Kitaptan kitaba göre değişir. Fakat yine de kitapların gerçek dünyayı en azından insanın iç dünyasını tanımaya etkisi olduğunu düşünüyorum
Ben gerçek dünyadan kaçmak için sığınıyorum onlara.
Ergenakonu bitirdim bence kişiden kişiye değişiyor
Gerçek dünyandan kaçış gibi görünür ama bu aslında derin bir anlam içerir.
Hiçbiri kendi içsel dünyanı daha iyi anlamanı sağlar.
Hangi amac için okuduna göre değişir, ikiside
Gerçek dünya dan kaçış. Less stress.
Gerçek dünyadan kaçış olanları var ve güzel
Daha iyi anlamamıza yardımcı olur
Türüne göre değişir, bence 2
evet sağlar tabi ki de
Orasi başka dünya gibi kaçış bence
İkisi de bence
İkisi de
İkisi de
İkisi de.
2. tabiki