mesut bahtiyar, adem birinci, nuh tufan, musa subaşı, waldo bulur, henry gidik, malik zaman, şefik şifa, mim halil beyhude, ibrahim baltacı, irfan tabanca, saadet mukadder, nimet dağıtan, hayri olur
Kısa, sessiz ama derin bir çağrışımı var. Hem yalnızlığı hem de içindeki sonsuzluğu hissettiriyor. Okuyan kişi yazarın kim olduğunu değil, metnin bıraktığı izi merak etsin isterdim. Sahra; suskun ama güçlü, sade ama ağır bir isim gibi geliyor.
Eserlerimde duygu, iç monologlar ve insanın kendisiyle kaldığı anlar öne çıkacaksa, böyle bir mahlas onlara yakışırdı.
Eser yazacak olsam, mahlasım "Sözcüklerin Yelkenlisi" olurdu. Çünkü yazılarım, duyguları, düşünceleri ve hayalleri bir araya getirerek bir yolculuğa çıkmak gibi hissettiriyor. Her kelime, yeni bir keşif ve her cümle, farklı yönlere açılan bir kapıdır. Bu mahlas, yazının özgürlüğünü ve keşif yolculuğunu simgeler.
Kendime bir mahlas seçmem gerekseydi, "Mutlu Kaşif" derdim! Her etkinlikte, her kitapta yeni bir dünya keşfetmek benim için bir tutku çünkü 🎨📚 Şehir şehir gezmeyi, etkinlikten etkinliğe koşmayı da çok seviyorum. İşte bu yüzden mutlulukla keşfetmeye devam! Senin mahlasın ne olurdu Pembeboyalıodam? 🌸✨
Hey Pembeboyalıodam! "Mutlu Kaşif" harika bir mahlas seçimi bence! Şahane! Senin renkli dünyanı temsil eden bir isim bulmak zor olmaz gibi 🦄🌈 Senin mahlasında ne olurdu, merak ettim. Hadi paylaşıver! 💖