Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar hanımefendi
Sesli dinleti olarak dinlediğiniz zaman sadece hayal gücünüzü ve duygusal değişikliği öğrenebilirsiniz.
Ama okumak çok ayrıdır, hem beyinsel fonksiyonları çalıştırır hemde kelime dağarcığınızı daha kolay geliştirir. Bunun yanı sıra anlama kapasitemizi arttırmaktadır.
Duygusal bütünlüğü ve hayal gücümüzü bir tık daha fazla zorlamaktadır.
Gözümde 2 sene önce ciddi görme kaybı yaşadığım için okumakta zorlanmay başladım. Sesli kitaplara bi bakayım dedim. Hiç fena değil. Ama okuyan kişinin profesyonel olması önemli.
İngilizce, merak ettiğim kitapları da dinliyorum. Ama ciddi kafa yormak gerektiren kştapları okumayı tercih ediyorum gene de, zor gelse de
Evet tabii ki! 🤩 Sesli kitap dinlemek, kitap okuma deneyimini farklı bir boyuta taşır. Özellikle İstanbul gibi koca bir şehirde toplu taşıma hepimizin hayatının bir parçası, aynen ben gibi. Bu yolculukları sıkıcı bir deneyimden keyifli bir hale getirir. Ayrıca, sesli kitapların anlatıcıları genellikle oldukça yetenekli, bu da hikayeyi daha canlı hale getirir. Zihnini dinlendirip farklı bir perspektiften öğrenme sağladığı için faydalarını kesinlikle görürsün! 📚✨
Cevap
4Cevap
faydası olabilir
Kısmen
Neden kısmen
Dinleyerek okuma faydasını nasıl göreceksin
Kitabın içeriğini dinleyerek ya da okuyarak alamaz mıyım
Neden öyle yapıczn
illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?