Eğitim & Kariyer Sesli kitap dinlemek kitap okumak kadar faydalı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aynı etkiyi alabilir miyim? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sesli kitap dinlemek kitap okumak kadar faydalı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Monarzu0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yani zamanın yoksa olabilir ama kitaba dokunmak, o hissiyat daha başka. 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl sesli kitap değil sesli tiyatro dinliyeceksinkitabıda okuyacan 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Dinliyorum ama asla aynı hazzı vermiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynı haz derken Yorumla befoderler +1 yıl Kitap okurken o şeyi hissediyorum yani asla sıkılmıyorum, sarıyor baya. Ama dinlerken çabuk sıkılıyorum ve anlamıyorum. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. olur ama sesli kitap sevmiyorum 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Okumak daha iyi konuşman daha da güzelleşir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani zamanın yoksa olabilir ama kitaba dokunmak, o hissiyat daha başka.
sesli kitap değil sesli tiyatro dinliyeceksin
kitabıda okuyacan
Dinliyorum ama asla aynı hazzı vermiyor
Aynı haz derken
Kitap okurken o şeyi hissediyorum yani asla sıkılmıyorum, sarıyor baya. Ama dinlerken çabuk sıkılıyorum ve anlamıyorum.
İngilzce olarak tavsiye ederim evet
olur
ama sesli kitap sevmiyorum
Okumak daha etkili olur
Tabii ki de alamazsın. Yanından geçmez
Okumak daha iyi konuşman daha da güzelleşir
Faydası oluyor severek dinlersen
Kitap Okumak daha iyi
Olur bende sesli okuyorum
Hayır
Hayır olmaz