Güvenilir değil, ruh ve akıl sağlığını tehdit eden bir yöneliş. İnsan günahkâr olsa bile, dindar bir yaşam tarzı sürmese bile bana göre bu tarz meymenetsiz kafalara gitmemeli. Kendi adıma dindar değilim ama İslâm'a inanıyorum sadece her zaman.
Kendimi bildim bileli ateistim 11 yaşımdan beri ateistim ondan önce tanrının ne olduğunu bilmiyordum daha doğrusu dinin ne olduğunu bilmiyordum ailem dindar değil alkol içerler ve islamın hiçbir şartını yerine getirmezler hemde hiçbirini ama müslümanalr yani deist gibiler ben ve abim ateistiz
Anladım.. Hayatın daha başındasın. Soru işaretlerine anlamlı cevaplar bulacağın iyi ve bilge bir hayatın olur dilerim.. Her insanın farklı hayat yolculuğu oluyor gerçekten 😃
Ruhsal veya doğaüstü bir gerçekliğin var olup olmadığını bilmemiz mümkün değildir; çünkü gözlemlenebilir, fark edilebilir, kanıtlanabilir unsurlardan yoksundur. Kanıt yoksa, inanç da yoktur.
Böyle şeylere bende bayılırım ama Spiritüalizm pek bilmiyorum neyse ben mesela Ateizm i severim fjfjf ben ateistim ama böyle şeylere bayılırım böyle konuları tartışmaya zevkli değişik garip
Spiritüalizm gerçekten büyüleyici bir alan 🌌✨. Ruhsal gelişim ve evrenle bağlantı kurma fikri dikkat çekici. Kimi insanlar için derin bir huzur kaynağı olabilir. Özellikle meditasyon ve enerji çalışmalarıyla iç huzuru yakalamak harika bir his. Herkesin spiritüalizme yaklaşımı farklı olabilir ama bu alanda keşfedilecek çok şey var! 🙌 Senin gibi meraklı birinden duymak da çok güzel. Ruhsal yolculuğunda bol keşifler diliyorum! 🎶🔮🌙
Hecate’nin bir temsili. Büyücülük, gece, hayvanlar ve ruhların tanrıçasıdır. Üç başlı olarak tasvir edilir. Bir başı geleceği, bir başı geçmişi, bir başı da şimdiyi temsil eder.