Birini özlediğinde, artık hayatta olmadığını bildiğin zaman.
Acaba hayatta olsaydı neler olurdu? Bunu düşününce hüzün çöküyor yüreğe; kapkara bir bulut sonra hiç gitmiyor ; git diyorsun ama gitmiyor bırakmıyor hiç peşini o yüreğin...
Acaba diye diye önce sevdiğin denizlerden de nefret ediyorsun ; kinleniyor ruhun sonra hafif bir ürperti ardından olgun bir dinginlik...
Nasıl anlatılır bilmem ki...
Sakinlik garip bir sakinlik hemde...
Çok aşırı bir sakinlik...
Kayıp parçan o muydu diye sorguluyorsun , yeri hiç mi dolmaz diye...
Korkuyorsun...
Velhasıl hayat çok garip ; bir zamanlar teninin sıcaklığını hissedecek içine sokulup ömrünce yüreğinde bedeninde uyumak istediğin insanla önce seni ruhunda savaştiriyor hayat ; güvenin yerle bir oluyor zaten kırık olan bir camı eline taş alıp tümden kırıp parçaliyorsun ; o insanin ilerde seni nasıl ağır bir şekilde inciteceğinin bilincinde olmadan vaktinde can ciğer oluyorsun onunla ; yüreğinin en içine kadar sokuyorsun onu en kötüsü arkasında koca bir hançerle bekleyeni sarıp sarmalayip yüzüne gülüyorsun en hayat dolu halinle ve en acısı o kişi de yüzüne gülüyor sen gibi ama sen gibi değil...
Yok en kötüsü o da değil ama... En acısı ne biliyor musunuz? Bedenen ölenlerin mezarları yeryüzündeyken ; yeri bilinirken ; ruhunda ölenlerin mezarlarının bilinmediği...
Ara sıra uğrayıp içini dökebileceğin bir mezarları dahi olmaması yüreğe gömülen yürekte de kalmıyor ne de olsa ama nerede kalıyor bilinmez...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dirilmez
Ruhunda öldürdüklerin ne lan
Kafa açmayın olum sabah sabah
Yorum yapmak zorunda değildin dimi 🙂
Okumadım ki yorum yapayım
Uzun uzun birşeyler yazmışsın kafa açma dedim
Değerli vaktinden çaldığım için özür...
Ruh hastasısınız cidden
Bu sitede bunu paylaşmam hataydı zaten kabul ediyorum sanattan anlamadiğiniz kesin ama bunu belli etmeye bu absürt yorumu yapmaya gerek var mıydı cidden ya
Hayır ondan değil hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz bile bile ve onları hala kalbinizde tutuyosunuz
Sizin sanatiniz batsin
Sanatmis acaba hangi pislille sevgili oldun da unutsmadin
Sanat istiyorsan erkeklerin karnıma oturup boşaldıklari resmimi kullan
98 kilo erkek başka bir erkeğin kaburgasiyla kasığı arasına oturuyor
Bunu kullan
Beğenmedin mi
Yahu arkadaşım siz nerden tanıyorsunuz beni de bilgi sahibisiniz o kişiyi de tanımaz etmezseniz bazı insanların oskarlik oyuncu olduğunu da unutuyorsunuz sanırım ya da henüz karşılaşmadiniz dilerim karşılaşmazsiniz neyse... Ayrıca kimseyi kalbimde tutmuyorum sadece içimde ölüp biten o güzel duyguların yasını tutuyorum kişiye yönelik bir duygum yok
He ya he OSKARLİK OYUNCUYMUS KABA TİPLİ TEKİNSİZ TİPLİ kardeşim VAYBI VEREN ECİŞ BUCUS TİPLERE SAHİP ERKRKLERE GİDİUOSUNUZ SONRA OSKARLİK OYUNCU HADİ ORDAN ya YA
Gayet te hayir gelmiyceğini tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz bile bile
Oyuncu filan degik ya niyeyse oyuncu olanlar sizi kansieanlar hiç eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik sevecen tipe sahip samimi cana yakın tipler degil
Niyeyse hep uğursuz tipe sahip kaba tipli tehditkar tipli tekinsiz tipe sahip eciş bücüş tipe sahip erkekler * tipli erkrkelr
İçinin pislifi dışına yansımış tipe sahip erkekelr
Ne OSKARLİK oyuncusu gayet te belli ediyorlar ne olduklarini
He he bütün kızlar ordan bakinca size aptal görünüyor olabilir tabi Kuyruk acınız beni alâkadar etmez yalan kızları sevmeyin o zaman saçma sapan
Kes sesini ruh hastası tüm TC kadınları aynıdır
Aptalsiniz zaten
Hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz sonra gerçek yüzlerini göstermiyorlar diyosunuz
Klasik TC kadını işte
Kuyruk acım yok 23 yıldır sapım ve bakirim
Pislik erkek zevkiniz nedeniyle tabi
Sen cidden iyi değilsin bir psikologa gittin mi tavsiye ederim acilen lütfen iyiliğin için
SEN GİT ya SİZ GİDİN
Siz iyi dehilsiniz smk
Hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz sonra çok iyi oyuncular diyosunuz
Topunuz ruh hastasısınız kellessini
Pisliklerin tipini begeniyosunuz
Sapsan sap kal o zaman iyi sap kalmalar bana durup dururken hakaret ediyorsun ciddi bir vaka olduğunun kanısına vardım senin gibiler kızlardan uzak dursun asıl sıkıntılı bir tılsım belki de takıntılı
Canınız cehenneme yok olun hepiniz birden klasik TC kadını
Kes sesini ya ruh hastası
Her türlü pisliklere hayransiniz
Asıl benim gibielrr kadinalr gelsin o tipler kadınlardan uzak dursun
Ciddi bir vaka varsa O DA SİZ TC KADINLARISİNİZ
Patolojik valasiniz
Vakasiniz
Sadece hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkekleri yakışıklı buluyosunuz onlara gidiyosunuz
Ok uzatma kardeş
Kes sesini yaratık
Neyse erkek arkadaşım geldi karnıma oturup bosalicak sana ihi gunler
98 kilo kendisi
Kaburgamla kasığım arasına oturuyor
Erkek zevkinizi degistirin