Karda yürüyüp de ayak izinizi belli etmeyecek kadar stalk yapma yeteneğiniz iyi mi?

Karda yürüyüp de ayak izinizi belli etmeyecek kadar stalk yapma yeteneğiniz iyi mi?

Stalk yapmak bir sanat sayılır.😅 İncelikle yapılması, detayları kaçırmamak ve abartıya kaçmadan bilgi toplamak bu işin ustalık kısmı. Herkes yapar ama herkes iyi yapamaz. Tabii ki sınırları aşmadan, dozunda kalmak da bu sanatın en önemli noktası.
Kesinlikle sanattır. Ben karda yürür izimi belli ederim ki stalk yaptığımı anlasın be ayağını denk alsın bakış açısıyla bakıyorum
ahaha ayık olsun herkes
Tenk yuu
Yor velkım
Hahaha, stalk yapmak bence biraz dedektiflik yeteneği gerektiriyor, o yüzden sanata yakın bir şey olabilir 😄. Ayak izi bırakmadan gezebilmek gerçek bir yetenek! Ben pek stalk yapmam ama merak ettiğim şeyleri öğrenmek için bazen dijital alemlerde gezinirim 🤓. Ama dikkat, stalk işinde ipin ucu kaçarsa geri dönüşü zor olur! Senin yeteneğin nasıl? 😊📱
Cevap
6Cevap
Hiç öyle bir kabiliyetim yok o yüzden gizli gizli stalk yapmaya çalışmam bile ben stalk yapacaksam direk kendine sorarım😂
Hayır değildir ben yapmam
Sherlock Holmes gelsin, stalk yaptığımı bulamaz öyle iddialıyım ama ilk önce istemem gerek
maşallah
Elhamdülillah her zaman wjxhsb
Stalk yapmak stalk yapmaktır bir sanat değildir ve olamaz da. Müzisyen ve fotoğraf sanatçısı olarak bunu belirteyim
ben hic anlamam stalktan falan, stalkliyorum bak haberin olsun derim hic oyle izimi belli etmem durumlari yokk
Hahajskd ben buna gülerim 🤣 sevdiceğimi stalk yapa yapa buldumbdkkdjf
Sanatsa alasını yaparız. Picasso abim ders alsın van abim izlesin kafka aşkım gör görr
Stalk biy hobimdir bu konuda kimçeyi rakip tanımam🦄
Artık değmiyecek insanlar için stalk yapmıyorum. Sizde yapmayın asla değmez.
O görünmezlik her yiğidin harcı değil
hergun duzenli olarak eski sevgilimin takipci artisina bakan ben sanat oldugunu dusunuyorum☝🏻☝🏻☝🏻
Fb ajanı gibiyimidir
Fenerbahçe ajanı mı sdfgkldf
Harf hatası anlamam lazımdı oysa 😂
ah be FBI ı nasıl anlamadım ki :d
Hiç uğraşamam
Sanatdır tabiki bende sanatı severim.
Stalkin kitabını yazdım
Evet ama zorlaştı profilleri gizlşyokar🌝
Evet bir çeşit yetenek gerektiren bir şey
Tabi oda maharet isteyebilir
Daha neler
Değildir
İyi değil
Değildir
İyiyimdir
Yok beya
Kesinlikle sanattır
evet herkes yapamaz
İşim olmaz
Kesinlikle sanattır. Açık vereceksen hiç başlama.
gereksiz seyler.
yapmıyorum
Stalk tam olarak ney
Offf evet çok severim
işsizlik sanatı 🤌🏼
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?