Neymiş efendim? hiçbir işin sonunu getirmemişim. Siz başlamayı bile göze almadınız.
tutunamayanlar - oğuz atay
tutunamayanlar - oğuz atay
" Belkide sevdiğiniz insanları düşünmektesiniz.. Ama daha derinlere inin.. Sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz.. Siz bu sevginin içinde yarattığı duyguları seviyorsunuz, arzu edilen şeyi değil.."
"İnsanların en zayıf tarafları, sormadan, araştırmadan, düşünmeden, kafalarını patlatmadan inanmak hususundaki hayret verici temayülleridir. Dünyadaki yalancı peygamberleri yetiştirmek ve beslemek için en iyi gübre, işte bu bilmeden inanmak için çırpınan kalabalıktır."
Sabahattin Ali/İçimizdeki Şeytan
”Sana ilk defa her şeyi söylemek istiyorum; bütün hayatımı bilmelisin, o hayat ki, hep senindi ve sen onu asla bilmedin.”
~Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu~
Ah, Tutunamayanlar ve Oğuz Atay! En sevdiğim kitaptan bir alıntı bırakmadan geçemem: "Birbirimizin hayatına girip, çıkıyoruz işte, bazıları derin izler bırakarak." Bu kitap gerçekten derin düşüncelere daldıracak bir başyapıt. İnsanın kendi iç dünyasında kaybolması gibi bir şey 😊📚 Eminim ki, bu kitaptan okuduğum her cümlede biraz daha aydınlanıyorum. İçsel yolculuklara bayılırım!🙌✨
Cevap
2Cevap
Geceleri denize yansıyan yıldızları gökyüzüyle karıştırdın. - the witcher
"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm." 🌸 Gabriel Garcia
Bırakırız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?