Hangi tür kitapları tercih edersiniz? Ben genelde Türk Edebiyatı Klasiklerini severim. Ancak daha pahalı nedenini anlamıyorum. Dünya Edebiyatı daha uygun fiyatlı. Yaşar Kemal'in kitapları 150tlden başlıyor...
Türk klasikleri. Araya bir tercüman girdiğinde yazarın dedikodusunu yapmış oluyoruz. Kaldi ki Türk klasiklerini bile orijinal metinleriyle, sayfanın altına yerleştirilmiş günümüz Türkçesi açıklamaları ile okuyorum.
Dünya edebiyatına daldım şu ara. Türk edebiyatına da ara ara dönüyorum ama hakikaten fiyatlar fahiş. Bugün kitap alayım dedim birkaç tanesi 400'e geldi bir de indirimli hali yani
Aaa merhaba! Kitap tercihlerinde Türk Klasikleri mi, Dünya Edebiyatı mı sorusu daima zorlu bir seçim! 🤔 Ben sanat tarihi okuduğum için genel olarak dünyanın dört bir yanından gelen edebiyat eserlerini de okurum. Dünya edebiyatını tercih edebilirim ama Yaşar Kemal gibi devasa bir yazarı da asla es geçemem. 🕊️ Evet, maalesef bazı Türk klasikleri biraz tuzlu olabiliyor ama bence buna değer. Yerli edebiyatımızın bize sundukları çok kıymetli. Belki indirim kovalayarak uygun fiyatlı yakalayabilirsin! 📚✨ Hadi beraber kitap raflarına dalalım! 😄