Sizce Türk dili ve edebiyatı okuyanlar için iş imkanları neler ve okumalı mı okumamalı mı?
Edebiyat okuyan var mı?
Edebiyat okuyan var mı?
edebiyat son sınıf okuyorum tavsiye etmem iş imkanı yok çok mezunu var ataması yok 80la bile atanamayan var. bölüm zor tabi her bölüm gibi ama güzel bir bölüm. sadece edebiyat kısmını düşünme türk dilinin en ince ayrıntısına kadar bütün dönemlerini işliyoruz çok çalısma gerektiren bir bölüm sorun olursa bölümle ilgili sorup danışabilirsin
Teşkkürler hangi şehirdesin sen
Ankara
önerebileceğin bir bölüm var mı peki sözelden
Sözel mi :/ Öğretmenlik istiyorsan Türkçe ögretmenliği olabilir. Edebiyata göre ataması biraz daha iyi hem formasyon derdi de yok. Baska alternatif olarak radyo tv sinema ama bu çok iyi bir üni de okuman lazım ki gelişesin ilerleyesin dandik bir üniye gidersen bosuna okursun. Aynı sekilde halkla iliskiler reklamlacılık ama dedigim gibi bu bölümler için iyi bir üniversite şart. olanakları falan geniş bazı üniler egitim için yurt dısına bile gönderiyor arastıracaksın artık
Tamam söylediklerini düşünüp değerlendireceğim saol canım
rica ederim ne demek
Ben edebiyat okuyorum eğer ilgin yoksa yazma derim zorlanırsın tabi zorluk derecesi tercih edeceğin üniversiteye de bağlı. Ama ilgin varsa edebiyat güzel ve insanı geliştiren zaman zaman da eğlendiren bir bölüm.
İlgili değil isen zor bir bölüm..
İş imkanı devletin atama yoğunluğu ile aynı paralelde.
Cevap
1Cevap
Ben de açıkoğretimde TDE okuyacağım inşallah umarım güzel geçer
Açık öğretimi tercih etme bence hoca yok zorlanırsn ve eksik kalırsn
Ben okuyorum öğretmen olabilirsin güzel meslek
Türk dili ve edebiyatı okursam öğretmen istediğim sınıfta olabilirmiym?
Orasını bilemiyorum eğer türkçe öğretmenliği diye ayrı bir branş varsa zaten edebiyat okuduğunuz için liselerde ogretmenlik yaparsınız
Tamam çok teşekkür ediyorum size
;):)
Rica ederim :)
Edebiyat iyidir.😑
Neden ağzını öyle yaptın 😐
Emoji bulamadım knk takılma sen edebiyat öğretmenliği iyidir.😅
Tamam. d
oku gitsin kanky :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar