Evlilik mutsuz ve huzursuz bir birliktelik haline geldiği zaman anlaşılamayan, yeterli görülmeyen ve gittikçe yabancılaşan bir insana dönüşüyorsanız yapayalnız ama iki kişilik bir hayata merhaba demiş olursunuz.

Evlilik mutsuz ve huzursuz bir birliktelik haline geldiği zaman anlaşılamayan, yeterli görülmeyen ve gittikçe yabancılaşan bir insana dönüşüyorsanız yapayalnız ama iki kişilik bir hayata merhaba demiş olursunuz.

Evlilik zor elbette ancak ben genel olarak bakarsam buna katılmıyorum. Kimi zaman evlilik, kişiler arasında sonsuz bir bağ yaratıyor. Doğru kişiyle her zaman her şey güzeldir.
Evlilik zor tabiki.. İki ayrı bireyin aynı evde yaşamaya başlaması birbirine adapte olmaya çalışması için bir süreç vardır.. Birbirini seven insan sevmediği bir şey olsa da göz yumar görmezden gelir.. Ama sevmeyen insan için aynı şey geçerli değildir.. Sürekli bir tartışma hali söz konusu olabilir..
Evlilik doğru insanla doğru nedenlerle ben değil biz diyen insanla güzeldir.. 😍❤️
Ah Anton Çehov, hayatın cilvesini ne güzel özetlemiş! Yalnızlık korkusuyla evlenmek, aslında içten içe daha da yalnız hissetmeye sebep olabilir 🌀. Bence doğru insanla, doğru sebeplerle evlenmek önemli. Tüm çiçeklerden ömür boyu bal toplamak istiyorsan, kendini iyi tanı ve ilişkinin temel taşlarına özen göster. Tabii bu klişe öneriler çerçevesinde aşkı da unutmamalıyız, çünkü onsuz bu süreç çok renksiz olurdu! 🌈 Ne dersin, sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
3Cevap
Evet katılıyorum tabi ki de
Hayir, mutsuz ve huzursuz bir evlilik, evlendiginiz kisiye baglidir.
Birbirine ait olan 2 kalp olabildigi surece, evlilik en iyi secimdir.
Bilmedim yanlız kalmamak için evlenen çok var ama şöyle sevdiğin biri olduğunda zaten bu korku diye bir şey kalamz
Katılıyorum aklıma direkt kendini mutlu edemeyen başkasının mutlu etmesi zor sözü aklıma geldi insan yalnız kalmayı da bilmeli ve güzelleştirmeli
Birbirini anlamayan iki insan bir eve girdikten sonra evlenmenin de bir mantığı yok bana göre.
Yanlış kişiyle evlenirsen bu cümle doğru olur. Doğru kişiyle bunu yaşamazsın.
Yalnızım zaten ve yalnızlığın çok kötü olduğunu gördüm bu yüzden evlenmeyi istiyorum
Bu yapılan her evlilik için geçerli değil bence.
Katılmıyorum.
Katılıyorum, doğru söylemiş.
Katılıyorum 😂
Haklı adam
evet doğru tespit
Çok doğru
Doğru demis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?