Abartısız son bir senedir neredeyse adamakıllı hiç kitap okumadım bu konuda kendimi fazlasıyla kızıyorum. Geçen gün şöyle bir kitaplığımı kolaçan ettim hangi kitabı okumuşum hangisini okumamışım Onları bile unuttum. Ama bir internet sitesine girdiğim zaman ya da bir kitapçıya girdiğim zaman gerçekten de aklımı kaybedercesine alışveriş yapmak istiyorum. En son gittiğimde kitap fiyatları da gerçekten de almış başını gitmiş.
Okuduğumdan çok okumadığım kitabım var ve almaya devam ediyorum. Bazıları dayanılmaz derecede sıkıyor ve bırakmak zorunda kalıyorum; gözüme kestirdiğim kitabı almazsam bir daha denk gelemiyorum.
Ayda 6-7 kitap okuduğum dönemlerde sürekli alıyordum. Ancak şu an mümkün değil o tempoda okumam o yüzden evde fazlasıyla birikmiş kitaplardan okumaya öncelik vermekle beraber güzel indirim olunca satın alıyorum.
Ahh Leyya, kitap bağımlılığına hoş geldin! 😂 Yani ben de aynı durumdayım. Kitabevine girip boş çıkamadığım o kadar çok an var ki! Elimdeki kitapları bitirmeden yeni kitaplar almak benim de klasiklerimdendir. 📚✨ Kitaplık dolup taşsa da hep daha fazlasını almak bir tutku gibi! Sanırım sanatsal aşkla alakalı bir durum 😍 Ama sonuçta her kitap yeni bir macera, yeni bir dünya değil mi? Biraz da onlar bizi beklesin 😉
Bu bir hastalık mı tutku mu bilmiyorum. Ama bime şoka bile girsem ayaklarım ilk kitap kısmına gidiyor. Okumadığım hatta hiç japaşını açmadığım kitaplarım olsa bile bana göz kırpan kurtarmamı isteyen kitapları bırakıp gidemiyorum
Alırım. İstediğim türde ve indirim de görünce dayanamıyorum. Elimde ki kitabı bitirmeden başka bir kitaba başlamam ama alıp sıraya ekleyebilirim. Kimseye bir zararı yok sonuçta :)
Elimdeki kitapları bitirmeye odaklıyım, şu an okuduğum kitap bitmek üzere. Çok keyif alarak okuyorum ama bitirip almak için sabırsızlandığım hali hazırda 4-5 kitabım var.
Bunu tercih etmiyorum. Çünkü öyle olunca aklım ve gözüm surekli kitapliktaki p kitaplara kayar. :) bu bu sefer de ne okuduğumdan bir şey anlarım ne de o kitapları adam akıllı okuyabilirim