Bu sabah kargom geldii ama elimdekileri bitirmeden bunları aldığım için biraz vicdan azabı duyuyorum aw insan gibi sevinmek için bile illa para basmak gerekiyo galiba

Bu sabah kargom geldii ama elimdekileri bitirmeden bunları aldığım için biraz vicdan azabı duyuyorum aw insan gibi sevinmek için bile illa para basmak gerekiyo galiba
Okuduğum kitaptan çok çabuk soğuyabiliyorum. O yüzden bir kitap bitmeden başka bir kitaba başlayabiliyorum. Yeni kitap almaktan da çekinmiyorum. Çünkü aldıysam mutlaka okuyacağımdır.
Bu arada sana katılmıyorum. Mutluluk, paranın getirdiği bir konfordan ibaret değil. Sn hayatını paraya bağlarsan mutluluğu asla yakalayamazsın. Paranın olmadığı yerlerde de huzur var ki gerçek mutluluk asıl orada olur ☯
Teşekkürler Bi'Bot ✈
Maalesef evet. Okumadığım kitaplar olduğu halde indirimde görüp bir sürü kitap almışlığım var. Kitap sitelerine pek girmemeye çalışıyorum çünkü girdiğim an kitap alacağımı biliyorum
Almışlığım vardır fakat almamayı tercih ederim.
Çünkü, alacağım kitapları içimde büyük bir heyecan duyarak alırım, ve henüz onu/onları okumadan bir başka kitap siparişi vermek içimdeki heyecanı öldürmüş olur.
Bu nedenle elimdeki kitapları bitirmeden, yeni kitap siparişi vermemeye çalışırım.
Evet alırım. Evde beşyüzden fazla kitap var. 200'den fazlasını okudum. Okuya okuya hepsini bitirmeye çalışıyorum işte. En son Can Yayınları'nın indirimi vardı, fırsatı kaçırmamak için 15 tane kitap aldım.
Cevap
14Cevap
Bitince alıyorum
Sonraki 3 ay için okuyacaklarimi aliyorum. Burada bu listeyi okuyan birini gormek ne guzel. Tebrik ederim, şaşırttınız.😊🖒
Tesekkur ederm efenimm ama henüz okumadım şimdilik sadece, merak ettim diyelm:)
Rica ederim.😊Güzel bir seçki olmuş , zamanla da okursunuz.
almamaya çalışıyorum ama istediğim bikaç kitap varsa alırım sonra okuyorum zaten
Kitaplar zam üstüne zam alıyor. Uygun görürsem alırım.
Alırım ben tabi ilk önce evdeki kitapları bitirmeye çalışırım ama kitap eğer hoşuma gittiyse felan alırım mesala şeyde hiç evdeki kitapları takmadan kitap alıyorum kitap fuarında
Herzaman, yurtdışında türk kitaplarına ulaşmak biraz zor o Yüzden Türkiyede olunca bi Yıllık kitap stokumu tamamlıyorum
Aldım pek de pişman değilim dursun kenarda sonra okucam
Evet bir sürü kitabı aynı anda okuyabiliyorum. Çabuk sıkılıyorum
Evet alırım. Bir sürü kitabım olsun mümkünse derim..
Psikianalizin yedi temel kavramı ismi güzel duruyor
Hukugu bitir de sonra okursun mk
Her bkumu dök böyle ortaya ahxcjvbjc ayrıca öncelik sırasını s.. bana bir şey olmasin
Ahahxhcv seni de böyle kabul etcez n'apalim
Güzel kitaplar, güle güle okuyun.
Tek yaptığım iş bu jskaklala
Son 2 3 kitabım kala söylüyorum bitirmek için motive edebiliyor
Seni hiç alakadar etmez
Alırım ^^ çünkü acaip zamlaniyorr
Evet hayır dememe gerek yok, yaptım : )
Evet bunu yapıyorum maalesef.
Evet bazen o saçmalığı yaparım😄
Kitap almam
PDF indirip okurum
Zor kitaplar bu dile hakim misin cidden?
En yukarda gördüğün renkli, ilk üç kitap (demokrasi, devrim, psikoloji) fotoğrafta ebat olarak büyük ćıksalar da cep kitaplar, ve konuya dair neredeyse en kolay ama nitelikli kitaplar.
Dikkat edersen psikolojiye dair olanlar da temel kitaplar.
Yani bu dile hakim değiliz diye düşünürek kitap okuyamayız, ömrümüz boyunca Vikipedi okuruz.
Ebat mı? Lacan'ın kitapları var orada. Felsefe, düşünce ve analitik bilgi gerektiren kitaplar? Ne kalınlığından bahsediyorsun?
Insan cahil olabilir hakikaten seni bu sebepten yadirgamam da yargilamam da ama bilmediğin halde biliyormuş gibi yapiyorsun ve seni bozmak durumunda kalıyorum.
psikoloji, Fransız devrimi ve demokrasi isimli kitaplar özet niteliğinde cep kitaplar.
'zor kitaplar' değiller, bunları okumak için öncesinde okunacak herhangi bir kitap yok, bunlarla baslamamak senin boşu boşuna yanlis sularda oyalanman anlamına geliyor, türkçe diline hakim olman bilmediklerin karşına çıktığındaysa araştırmayı bilmen yeterli.
Direnmenin Estetiği'ni okudum anlamadım diyorsan önce o dönemin tarihiyle ilgili bir kitap önerebilirim sana ama yok o da zor diyorsan senin icin yapabileceğim bir şey yok.
Lacan seçkisi, tut ki kadin yok, psikanalizin yedi temel kavrami, cinsellik nedir, cinsiyet belası bunlara gelirsek rastgele seçilmiş kitaplar değil birbirleriyle bağlantılı ve konuyla alakali secilebilecek en basit kitaplar. Dikkat edersen en basit kitap demiyorum konuyla ilgili diyorum. Daha önce okuma yapmadıyan bilmemen normal fakat birbirleriyle ilintili kitapları okuyarak ve arastirarak dilini zamanla cozersin.
Bu kitapları eline alan birinin bunları okuduğunu göstererek kanıtlayacağı bir şey olmasa gerek. En azından bu bile bir referans, Beni bozman bir şey değiştirmez. Seninle iligili bu kurgu; benimle ilgili bir durum yok ortada
Simdi baktim yeterince güzel acklamisim, belli ki kitap okumayi bilmiyorsun. O zaman kitap nasil okunur diye bir kktap secebilirsin kendine sen de, bak bu da bir seçenek, seçenekler bitmez yeter ki elimize klavye aldık diye sacmalamayalim.
Bir de lacan diye atlamissin fkt her okuduğunu ve anlamaya cabaladigini tümüyle anlayamazsin anlamadigin bir taraf illa ki olacaktır lacan'a gelmeden önce birkaç basit bir şey okusaydin her okuyanın akademik araştırmaya katkı sunmak amacıyla okumadigini falan da bilirdin en azından.
Bu konuşmanın sonu sana tuvalet eğitimini baştan vermeye kadar gidecek gibi duruyor o yüzden yanıt vermeme nezaketini göster lütfen.
üzgünüm ama konuda haklı olmak için demagoji yapıyorsun. Konudan uzaklaşıyorsun. Haklı olabileceğin alanlara çekiyorsun kendi kendi bir şeyler açıklıyorsun. Konu net basit. Ama sen çok uzaktasın
Ortada herhangi bir konu yok sadece evde oturmaktan canı sıkılan ve etrafa satasan biri ve yine de kibarlikla ona cevap veren baska biri daha var...
ha diyorsan ki ben okuduğum kitapların fotoğraflarını hiçbir yerde paylaşmam ve bunun beni entelektüel yaptığına inanırım, buna diyeceğim bir lafım yok çünkü inan ki senin ne yaptığın ile ilgileniyor olsaydim bizzat seni paket yapıp kapima getirirdim.
ama her gördüğum kitap fotoğrafına damlarım ve okuyanın sevkini kirmayi kendime görev bilirim diyorsan benden sana tavsiye, bu seni hiçbir kadının gözünde "Alfa erkek" yapmaz. Unutmadan Alfa erkek diye herhangi bir şey de yok, Alfa erkek olmakla ugrastiğin vakti hayatından çıkarman benden sana ikinci hayatta kalma tavsiyesi. Hadi hoşçakal artık.
Evet
Almammm
Alırım
Kitap okumam
hep alıyorum
Aldım kanks
Alırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?