Kültür & Sanat Bir kitap bitmeden diğerine geçer misiniz? birazsessizolalım Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir süre sonra sıkıcı gelse bile bitirmeden yeni kitaba başlamaz mısınız?kitap Bir kitap bitmeden diğerine geçer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Beni sürüklemeyen kitabı bitirmeye çalışmam, başka kitaba geçerim. 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 478 cevap paylaştı. Bu çok kötü birsey maalesef, bende var. Bir kitaba basliyorum baya ilerletiyorum daha sonra mola vermek için birakiyorum bir dahaki okuma istegi geldiginde baska bir kitabi aliyorum. 0 4 Yorumla birazsessizolalım +1 yıl Kesinlikle hali hazırda yarım kalmış yaklaşık 10 tane kitabım var. Başka kitap okurken de yarım kalanlar aklına geliyor, vicdan azabı çekiyorsun Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Evet gerçekten öyle.. Bi kitabi bitirince rahatliyorum bu yarim kalmadi diye.. Yorumla birazsessizolalım +1 yıl Daha iyi anlatılamazdı Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl 🫤 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde geçmem ama nadir olarak yaptığım oluyor hani o kitabı ciddiye almıyorsam. 1 0 Yorumla
__Belle_de_Jour__ Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Evet. Bazen aynı anda 3 kitap okurum. Her birinden bir kaç sayfa. 0 2 Yorumla birazsessizolalım +1 yıl Konular karışmıyor mu? Yorumla __Belle_de_Jour__ +1 yıl Türler farklı olur genelde. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Beni sürüklemeyen kitabı bitirmeye çalışmam, başka kitaba geçerim.
Bu çok kötü birsey maalesef, bende var. Bir kitaba basliyorum baya ilerletiyorum daha sonra mola vermek için birakiyorum bir dahaki okuma istegi geldiginde baska bir kitabi aliyorum.
Kesinlikle hali hazırda yarım kalmış yaklaşık 10 tane kitabım var. Başka kitap okurken de yarım kalanlar aklına geliyor, vicdan azabı çekiyorsun
Evet gerçekten öyle..
Bi kitabi bitirince rahatliyorum bu yarim kalmadi diye..
Daha iyi anlatılamazdı
🫤
Genelde geçmem ama nadir olarak yaptığım oluyor hani o kitabı ciddiye almıyorsam.
Evet. Bazen aynı anda 3 kitap okurum. Her birinden bir kaç sayfa.
Konular karışmıyor mu?
Türler farklı olur genelde.
Evet sıkılırsam yaparım
Çok sıkıcı ise okunmuyor bırakırım