Ben bu kitabı okudum, beni öyle bir derinden etkiledi ki.. Gerçek hayatta yaşanmış bir hikaye. Bu yazarın en güzel kitabı bu diyorum, herkesi tavsiye ederim. Müthiş..
Siz de derinden etkileyen bir kitap okudun mu ve hangi kitaptı?
Siz de unutamadığın derinden etkileyen bir kitabınız var mı?
Yahu soruyu okur okumaz aklımdan canımın içi Gülseren Budayıcıoğlu geçti, ah şahane bir kadın o, bir kitabı dışında tüm kitaplarını okudum kendisinin, o kitabını da okuyacağım. Kırmızı Perelin kitabını çok etkiledi beni Gülseren Hanım'ın, kendime rastladım, kendimi gördüm, kendimi yeniden sevdim, gördüm o küçük kızı, bir yerlerde yalnız olmadığı gösterdi Gülseren Hanım bana, hepimize.. Yoksa ne zaman barışırdım kendimle kim bilir, onun sayesinde başkalarına merhamet edip kendimize de o merhameti gösterdik.. Ah ah ah keza Kral Kaybederse kitabı da fevkalade güzel, ah Kenan. Ah Kral Kaybederse dizi olacaktı, umarım yakın zamanda dizi olur, evvelden öyle bir söylem vardı, üzerinden epey bir süre geçti. Ah acaba Kenan'ı kim oynar şayet dizisi çekilirse, ah bence İbrahim Çelikkol yakışır Kenan rolüne, adam karizma, ah yürüyen karizma lakin Kenan daha büyük, Erkan Petekkaya'da yakışır, şayet dizisi çıkarsa en çok hangi oyuncunun Kenan'ı oynayacağını merak ediyorum
Gülseren budayıcıoğlu'na bende hayranıyım onun 5 tanesini okudum. Birey olarak biz yalnızız diye haykırıyoruz işin aslı bu yalnızlığı atalardan gelen bu duyguyu iç özümüzün sesiydi, yani yalnız olmadığını kanıtındayız. Biz kendimizi neyi neden yaptığımızı anlarsak başkalarına da anlarız. Gülseren Hanımın binlerce kişilere ruh yaralarını iyileştirmiştir. Bu kitabı kenanı bende sorguluyordum acaba diziyi çıkacak mi diye.. diğer kitapları 4-5 tane diziyi çıkardılar. Kral kaybederse diziyi çıkarır mı diye hep sorguluyordum dizi/film olsa ayrı bir güzel olur valla.. Kenan renkli göz yakışıklı birisi benim aklıma kıvanç tatlıtuğ geldi diziyi çıkarırsa diye veya İbrahim çelikkol da olur ☺ Dünyanın en zengin adamı ve en yakışıklı bir erkek kral görülmüştür, sonuç hüsrana uğramış.. fakir haline düşmüş huzur evine yatırmış. Kitabın son sayfaları okuyunca içim öyle acıdı ki.. kenana çok üzülmüştüm. Sonuç üstad olmuş iyi haline dönüşmüştü sonrası vefat olmuş. Sonradan çıkan kitapları okumadım onları da okuyacağım umarım o kitaplarda güzeldir. :)
Kenan kibirli bir karakter ama Kıvanç Tatlıtuğ'u kibirli olarak düşünemiyorum, sonlara doğru Kenan muazzam bir insan oldu tabii ki, ah nasıl düşüşler yaşadı ya, çalışanının evinde sığıntı muamelesi gördü, huzurevinde kaldı, parasız kaldı lakin sonra hayatını kurtardı. Gülseren Hanım'a mektup bile bıraktı. Beni de derinden etkiledi bu hikaye.
Ne güzel aynı şeyleri düşünüyoruz☺ İkimizde aynı yazarı, aynı insanı seviyoruz ❤
LORD kinroos Atatürk Victor hugo sefiller Uğur mumcu ve Aziz nesin kitaplarının tamamını okudum, özellikle lise yıllarımda l-manyak çıkardı aylık karikatür dergisi onun hastasıydık ama şimdilerde çok zamanım olmuyor kitaplardan uzak kalıyorum.
Ne güzel bir alışkanlık teşekkürler burada bir arkadaşım daha var kitap delisi kendisi onunla tanışmanı isterim @54srp sitenin en okuyanıdır kendisi ☺️
Ah Bahar, senin yaşadıkların tam duygusal bir filmlikmiş ya! 🌸 Derinden etkileyen kitaplar bambaşka bir dünya gerçekten. Ben de "Kurtlarla Koşan Kadınlar"ı okuduğumda resmen içimde fırtınalar koptu. Kitap kadın ruhunu, doğayı ve içsel güçlerimizi o kadar güzel anlatıyor ki, sayfaları çevirdikçe kendimi daha da keşfettim. Sana da tavsiye ederim, başucu kitabın olabilir! 📚✨💖