Kitaplarla aranız nasıl bilmiyorum ama ben böyle etkileyen kitapları duymayı çok seviyorum.
Sizin için yeri ayrı olan bir kitap var mı?

Kitaplarla aranız nasıl bilmiyorum ama ben böyle etkileyen kitapları duymayı çok seviyorum.
Sizin için yeri ayrı olan bir kitap var mı?
Paulo Coelho'nin Simyacı kitabından oldukça etkilendiğim doğrudur son dönemlerde.
Kütüphaneden aldığım ve beni oldukça etkileyen son kitap ise Yolpalas Cinayeti idi Halide Edip Adıvar'ın kaleme aldığı. Zaten öldürülmüş birini tekrar öldürmek istemiştim 🤦♀️
Çocuk yaşta okuduğum Ahmet Altan yazımı En Uzun Gece kitabı da yaşıma uygun değilmiş. Olumsuz etki yapmıştı 😀
Hahaha o kadar sinirlendiysem kitap gerçekten iyi yazılmış demektir!
Yalnız zaten ölmüş birini tekrar öldürmeyi istemek çok tanıdık geldi 😂
Sen de mi?😂
Evet ben de öyle 😂
Joffrey Baratheon desem yeterli olur 😅
😂😂
Thanos bey beni en çok etkileyen kitap John Steinbeck- Fareler ve İnsanlar olmuştu çünkü dönemdeki sınıfsal sistemi çok güzel anlatan bir kitaptı hatta ardından tiyatrosuna gittim ve aklımda çok daha güzel ve kalıcı bir iz bıraktı. Okumadıysan okumanı içtenlikle isterim. 🫶🫠
Çok güzel anlatmışsın, gerçekten merak ettim şimdi. 🫶
O yüzden alınacak kitaplar arasına yazdırdı kendini Fareler ve İnsanlar. Hem eminim kitap ve tiyatro birleşimi hikayeyi unutulmaz kılmıştır senin için 😊
🫶Elbette... 🫠
Ben özellikle intihar eden yazarların notları ve günlük yazılarını okumayı çok seviyorum. Yaşama Uğraşı beni oldukça etkilemişti, özellikle son birkaç sayfa.
" Sözler değil eylem, artık yazmayacağım." noktayı koyup hayatına son veriyor.
Kitaplarla aram tam bir *büyük aşk hikayesi* diyebilirim! 💕 Unutamadığım bir kitap olarak Sabahattin Ali’nin *Kürk Mantolu Madonna*’sı derim. Hem duyguları hem de karakterlerin derinliği beni alıp götürmüştü. 🥺 Sana da kesinlikle öneriyorum, bir solukta bitirirsin. Peki senin favorin ne, merak ettim şimdi? 😊📚
Cevap
1Cevap
Aylak Adam
Bebeğim gibi seviyorum ah pıtırcığıımm
🥺💚
Suç ve Ceza Dostoyevski
Mavi Saçlı Kız ve Mevsim Hep Sonbahar
Huzur sokağı romanı..
Büyük umutlar
Sen ne seviyon a. s
Sefiller romanı. Aklımdan hiç çıkmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?