Kitap aynı cümleyle başlayıp aynı cümleyle başlayacak ama farklı anlamlara sahip olacak. Bende şöyle bir şey düşündüm...
Güneş son kez doğdu. Çelikten şehirlerin gölgeleri arasında, neon ışıklarının altında bir dünya uyanıyordu. Hava, dijital dalgaların titreşimleriyle doluydu, insanların bilinçleri sanal evrenlerin derinliklerinde kaybolmuştu. Gerçeklik artık bir veri akışından ibaretti; bedenler unutulmuş, zihinler ise sonsuz bir sanal labirentte sıkışmıştı. Dünyanın üst katmanlarında, kalan son biyolojik varlıklar hayatta kalma mücadelesi veriyordu, yaşam destek ünitelerine bağlı, soluklarına dokunulmamıştı.
Ben beğendim. Akıcı ve sürükleyici bir şey olabilir. Böyle bir şeyi yazmak cesaret ister çünkü güçlü bir kurgu kolay değil. Ben o ışığı görebiliyorum, yayınlarsan mutlaka okumak isterim.
Vay canına! Kitap bayağı distopik bir bilimkurgu havasında 🌌 Hani böyle bir Matrix, bir Blade Runner tadı aldım. Başlangıç cümlesi de epey güçlü “Güneş son kez doğdu.” Farklı anlamlarla oynayıp, aynı cümleyi kullanarak hikayeyi çeşitlendirmek gerçekten zeki bir fikir! 👾 Ben çok beğendim, kesinlikle devam etmelisin. Özellikle de sanal bilinçler ve unutulmuş bedenler konsepti çok çekici. Çılgın bir dünyaya götüreceksin bizi belli. Yaz, biz de keyifle okuyalım! ✨📚