Kültür & Sanat Uzanarak kitap okur musunuz? To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Sizce uzanarak kitap okunur mu 📚 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🩷🌸 Uzanarak kitap okur musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evet okurum ama uykum gelir asdf 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Sjsjdl
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bunu bile uzaranak yazıyorum sen karar ver okunur mu ksjsjdkdkıd 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ya hsjsjs uzanarak okumak iyidir Yorumla Ahmet20s 1 yıl Keske bitek uzanarak okumak olsa uzanmak hayatımı ele gecirmis resmen Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Okunur tabi de beş dakika sonra uyuyakalmam dışında bir sorun yok djdjd 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ya shsjs Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hep uzanarak okurum, diğer türlü tuhaf oluyor :d 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😅 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Okurum da o şekilde kitap okurken uykum geliyor ya bende o bahaneyle uyuyorum sonrasında kitap okumak da yalan oluyor :D 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 483 cevap paylaştı. Okurum da bu şekilde değil ama 😂 koltuğa oturup yaslanarak rahat oluyor 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 314 cevap paylaştı. Kitap okumak ciddi bir iştir. Uzanarak okumam. Hazır olda da okumam. Normal okuyorum işte oturarak. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 652 cevap paylaştı. Okurum ama uykum geliyor sürekli o yüzden oturarak kitap okumayı tercih ediyorum 1 0 Yorumla
hayalecrin Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl uykum geliyor belli bir süreden sonra okuduğumu anlayamıyorum 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Neden okunmasin okurum tabii ki dikkatin dagilmadigi surece her sekilde okunur bence 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kitap okur musunuz diye sor önce bı Ndjdshbsbssbeb 1 25 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Kitap okur musunuz efenim 🎤 😂 Yorumla asdafadasf 1 yıl Biz hayatın kitabını yazmışız bacım, okumayız okuttururuz hAğKXBZZBZBZBSBSBNZN Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Vay bee Yorumla asdafadasf 1 yıl Ne sandın aslan parçası peheeyyy Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 🤣🤣 profilim duruyo bu arada Yorumla asdafadasf 1 yıl Sırf bana inat dimi Xnxjzjszjsn Yorumla asdafadasf 1 yıl Ya değiştir değiştir, kriz geçirecen şimdi Mznxbsznsnsbs Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evett sana inat hahas Bi fotoğraf buldum profil için shjs değiştirmemek için kendimi zor tutuyorum 😂😂 Yorumla asdafadasf 1 yıl Tamam tamam af çıkardım hade değiştirr dkdjssnsnss Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Yokk 😂 Yorumla asdafadasf 1 yıl Ya değiştir kızım alalala xkshdhdjsbsDeğiştiğğrr fkddjbssjsj Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Profilimi beğenmedin mi yoksaa 😭😭 Yorumla asdafadasf 1 yıl Walla beğenmedim yalanım yok kdvsscssvnenn Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl E ozmn değiştirmeme kararındayım. 🫡 Yorumla asdafadasf 1 yıl Seni çılgın kızzÇok asisiinnn XBHSHSHSSSB Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ay teşekkür ederimm efenim 💅🏻 asi olmak güzeldir. Yorumla asdafadasf 1 yıl https://youtu.be/Fq2BRhUGlBg?feature=shared Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Bu kdr da değilim,Dermişim 😛😂 Yorumla asdafadasf 1 yıl youtube.com/shorts/CLkXI32RUiw?feature=shared Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Gıcık ya 😅 Yorumla asdafadasf 1 yıl youtube.com/shorts/6eIhqUvVH-Y?feature=shared Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😙😙 Yorumla asdafadasf 1 yıl youtube.com/shorts/Gi_nrRm1Qh0?feature=sharedmzJzhzHzhBhzbsbbsjsns Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😀 Yorumla asdafadasf 1 yıl :xdd Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 610 cevap paylaştı. Evet. En keyifli hali. 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Katılıyorum 😄 Yorumla 34Constantine 1 yıl Da tabi böyle ters değil :D Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ben her türlü uzanıp okurum 😂 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Okuduğum olmuştur uzanarak rahatsızsam öyle 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 626 cevap paylaştı. Masada not alarak okumayı seviyorum 1 0 Yorumla
kırılan_saat_08 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben öyle anlamıyorum ama telefonda okurum 1 0 Yorumla
Aganınkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Evet kesinlikle rahat oluyor.. 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Evett Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 465 cevap paylaştı. Bu zamana kadar hep uzanarak okudum :) 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 361 cevap paylaştı. Uykum gelir okuyamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet okurum ama uykum gelir asdf
Sjsjdl
Bunu bile uzaranak yazıyorum sen karar ver okunur mu ksjsjdkdkıd
Ya hsjsjs uzanarak okumak iyidir
Keske bitek uzanarak okumak olsa uzanmak hayatımı ele gecirmis resmen
Okunur tabi de beş dakika sonra uyuyakalmam dışında bir sorun yok djdjd
Ya shsjs
Hep uzanarak okurum, diğer türlü tuhaf oluyor :d
😅
Okurum da o şekilde kitap okurken uykum geliyor ya bende o bahaneyle uyuyorum sonrasında kitap okumak da yalan oluyor :D
Okurum da bu şekilde değil ama 😂 koltuğa oturup yaslanarak rahat oluyor
Kitap okumak ciddi bir iştir. Uzanarak okumam. Hazır olda da okumam. Normal okuyorum işte oturarak.
Okurum ama uykum geliyor sürekli o yüzden oturarak kitap okumayı tercih ediyorum
uykum geliyor belli bir süreden sonra okuduğumu anlayamıyorum
Neden okunmasin okurum tabii ki dikkatin dagilmadigi surece her sekilde okunur bence
Kitap okur musunuz diye sor önce bı Ndjdshbsbssbeb
Kitap okur musunuz efenim 🎤 😂
Biz hayatın kitabını yazmışız bacım, okumayız okuttururuz hAğ
KXBZZBZBZBSBSBNZN
Vay bee
Ne sandın aslan parçası peheeyyy
🤣🤣 profilim duruyo bu arada
Sırf bana inat dimi Xnxjzjszjsn
Ya değiştir değiştir, kriz geçirecen şimdi Mznxbsznsnsbs
Evett sana inat hahas
Bi fotoğraf buldum profil için shjs değiştirmemek için kendimi zor tutuyorum 😂😂
Tamam tamam af çıkardım hade değiştirr dkdjssnsnss
Yokk 😂
Ya değiştir kızım alalala xkshdhdjsbs
Değiştiğğrr fkddjbssjsj
Profilimi beğenmedin mi yoksaa 😭😭
Walla beğenmedim yalanım yok kdvsscssvnenn
E ozmn değiştirmeme kararındayım. 🫡
Seni çılgın kızz
Çok asisiinnn XBHSHSHSSSB
Ay teşekkür ederimm efenim 💅🏻 asi olmak güzeldir.
https://youtu.be/Fq2BRhUGlBg?feature=shared
Bu kdr da değilim,
Dermişim 😛😂
youtube.com/shorts/CLkXI32RUiw?feature=shared
Gıcık ya 😅
youtube.com/shorts/6eIhqUvVH-Y?feature=shared
😙😙
youtube.com/shorts/Gi_nrRm1Qh0?feature=shared
mzJzhzHzhBhzbsbbsjsns
😀
:xdd
Evet. En keyifli hali.