Gözlerin Bir Deniz Gözlerin bir deniz, derin ve mavi, Ruhuma dalıyorum her baktığında. Sonsuz bir huzur kaplıyor içimi, Varlığınla cennet gibi bu dünya.
Saçların bir tarla, altın sarısı, Rüzgarda dalgalanıyor yüreğimi yakarak. Her teli bir umut, her dokunuşu bir masal, Sensiz bir an bile dayanılmaz bu hasret.
Dudakların bir gül, kırmızı ve yumuşak, Bana gülümsediğinde açıyor bahar. Her kelimesi bir şarkı, her fısıltısı bir dua, Seni seviyorum demekten dilim yorulmaz.
Ellerin bir kelebek, narin ve titrek, Dokunduğunda uçuyor ruhum gökyüzüne. Her dokunuşu bir şifa, her sarıılışı bir sihir, Seninle bir bütün olmak tek dileğim.
Kalbin bir ev, sıcak ve şefkatli, Sığındığımda huzur buluyorum benliğimde. Her atışı bir melodi, her duygusu bir sevgi, Seninle sonsuza dek yaşamak tek Arzum.
Aşkımız bir masal, büyülü ve sonsuz, Her gün daha da büyüyor, her an daha da güçleniyor. Seninle ben bir bütünüz, iki ruh bir bedende, Aşkımız bu dünyayı aşıyor, göklere yükseliyor.
Seni seviyorum sevgilim, her şeyden çok, Sensiz bir hayat düşünemiyorum bile. Sonsuza dek senin yanında olacağıma söz veriyorum, Aşkımızın ateşi asla sönmeyecek, daima yanacak.
Yan yana yürümeyelim diye dar yapılmıştı kaldırımlar ve yine yan yana yürümeyelim diye dar kafalıydı insanlar Sırf dardı diye kafalar düşünmeyi bırakıp sevmeyi denedik sarılmak yakar bizi diyip aşkı hep uzaktan sevdik
“Arada bir ağlamak için Onu kocaman ellerimle sevdim. Ölüm daha saçlarına gelmemişti Şarkısı-beyaz Saçlarını koynumda saklıyorum Arada bir ağlamak için.“