Bana göre ortaçağ hristiyan engizisyonu ve Afrika'da Avrupa kolonizasyonu dönemi birinciliği paylaşır.

Bana göre ortaçağ hristiyan engizisyonu ve Afrika'da Avrupa kolonizasyonu dönemi birinciliği paylaşır.
Bu devir olabilir. Çocukların kanlarını akıtmak istismar. Seks köleleri organ kaçakçılığı, Ceninlerde deneyler. Ayinler. Nüfus çok medeniyet var gibi ama arkada çok fena şeyler dönüyor. İyi gibi duruyor bu devir ama değil... En fena bu ve sonrası olabilir gibi...
En çok sanayi devrimi sonrasındaki o mücadeleyi vahşice buluyorum.
Yaşadığımız dönem. Bilgi kaynaklarının bu kadar çok olup insanların inatla gelişmemesi, körü körüne halen partilere bağlanması inanılmaz derecede saçma.
O dönem henüz yaşanmadı.
Cevap
10Cevap
Her dönem barbarca maalesef. tek fark teknolji değişimi.
Bana da hitler dönemi en barbar dönem gibi geliyor. Berlin (utanç duvarı) , gaz odalarinda insanları öldürmeleri, insanlardan sabun yapmaları. Daha birsuru şey...
Hristiyan engizisyonu yok, ispanyol engisizyonu var tarihte
Hristiyanlık üzerine kurulu
Hayir kardesim ispanyol engisizyonunu da fransa bitirdi zaten Napolyon yani
Reform sonrası dönem. Napolyon tacı Papa'nın elinden giymeyi de reddetti. Kilise etkisini kaybetmişti.
kızılderili soykırımı
Söylerdim de içeriye alınmak istemiyorum dinimize saldırdı derler vghbbhjnh
Bazi Almanyasının soykırımları. Bir de 1994'te Ruanda'daki soykırım.
Her dönemin maalesef berbat bi dönemi var özellikle şu denemez ki
İnsanlar her geçen gün barbarlaşıyor. Ama şu ana kadar bana göre en kötü dönem II. Dünya savaşı dönemi yaklaşık 70 milyon insanın öldüğü savaştır.
O Afrikalı koleler ne çekti ya öyle
Avrupa karanlık çağ
21. Yy'daki Filistin soykırımı
2. dünya Savaşı
matbaa bulunmadan öncesi
Cengizhan
Hepsi
Muhammed'in dönemi
Kızların gömüldüğü cahiliye dönemi
Günümüz
Şuandaki Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?