Herkesin en az bir cimri arkadaşı/komşusu vardır yoksa da o cimri sizsinizdir sdsdsd. Ya da bir cimriliğe mutlaka şahit olmuşsunuzdur. Sizin şahit olduğunuz en efsanevi cimrilik hikayesi nasıldı?
Hemen anlatayım içimde kalmasın şimdi bundan epey bir zaman önce 3 arkadaş bir arada alkol aldık ben Eve dönücem nasılsa diye içmemeye çalıştım yanımdaki kız arkadaşım 5 şişe birayı bana bişey Olmaz dedi yuvarladı içti e sonunda bünye alışık değil maymun oldu tansiyonu düştü kustu korktum bişey olur diye yanımızdaki arkadaşa git ayran bişey al dedim yolladım markete abartısız 45 dakika gelmedi neyse elinde bir ya da 2 tane ayranla döndü neden geç kaldın diye çıkıştım yakınlardaki market yerine gidip bim aramış uygun fiyatta ayran almak için bu zAten onunla son görüşmemiz oldu 🤞
Arkadasim beni nişanlısıyla tanistirdi biyerde oturuyoduk içecek siparis verdik kiza dediki biz aynisini icelim beni masrafa sokma o ayni cocuk evlenirkende evdeki yatağını yorganıni evlencegi eve getirmek istemisti kizada sende kendi yatagini getir bosa masrafa gerek yok dedi
En İyi Cevaplar