Pişmanlıklarla dolu bir kitap yazsaydın son cümlesin de ne haykırırdın?

Pişmanlıklarla dolu bir kitap yazsaydın son cümlesin de ne haykırırdın?

Pişmanlıklarını hatırladıkça gül geç. Çünkü bir sonraki gülüşlerine engel olmasın diye yaşanması gerekenlerdi🍀
Pişmanlıklarla dolu bu hayatı geride bırakıp, yeniden başlamanın gücünü haykırıyorum: Geçmişine değil, geleceğine bak!
Gibi gibi bir şey olurdu herhalde. Geçmiş bitti gitti, hepimizin keşkeleri var bir kişi bile bir keşkesini geçmişe gidip düzeltemez ama gelecek için hâlâ bir yolz bir umut var. Yanimo yüzden pişmanlık konulu bir kitap bile yazacak olsaydım yine geçmişe çok fazla takıkmamak gerektiği ana fikrinde olurdu kitabım. 🙂
: Ah ah çok üzgünüm Jekson, diyor mariyana. keşke Anlasaydın bu yolun yolcusu olmadığını. Şimdi artık ders çıkarması için, pişman olması ne fayda..🤷🏼♀️🤭
Denemekten vazgeçme, pişmanlıklarının sana kattıklarıyla yola devam et, yine pişman olabilirsin, umudunu kaybetme. Işığını yitirme derdim.
Cevap
7Cevap
Ben boş bırakırdım sayfayı en iyi çaresizlik anlatır çünkü pişmanlığı.
Son pişmanlık neye yarar her şeyin bedeli var :D buraya kadaaaa…aaar 😌
Ne bekliyordum ki sanki 😂😂
Firar eder aklım başımdan, uçaaağğrr gider 😅
Nolur 😂
Eh Zzzziyaağn olmuş yıllarım varsın olsun yeter 😌
Dırırırırırırırırırımmm
Öyle bulaşır işte 😂
Kendime hakim olamıyorum
Olamazsın tabii bu öylesi bir şey sjfı
Yakıştı kıraaalll
😃
Yaptığım en büyük hata tüm yanlışları kendi doğrummuş gibi savunmaktı. Kör oldum, gözlerim gerçeği görmedi.
Sana ayırdığım bütün zamanlar için pişmanım ama yarınlar benimdir.
Güncelliyorum.
Sana ayırdığım bütün zamanlar için kendimden özür diliyorum, yarınlar benimdir.
Tülay ne olur geri dön seni çok özledim olsun
Her şeye rağmen güzel hatalarım oldu, bana bir daha neyi yapmaman gerektiğini öğreten...
Değer vermiştim "Değer" sanmıştım ama artık ruhumda savaş var. Durmadan ölüyor içimdeki insanlar...
Ve kendinden alıp karşısındakine kattıklarıyla sınanmıştı…
Artık geceyi sabaha bağlarken gözlerini karanlığa emanet edemeyecekti. Zihni derin bir pişmanlıkla aydınlatacaktı geleceğini...
Sahip olduğun, hükmedebildiğin tek gerçek zaman dilimi, an !
Ben değer sandım meğer o kişi zaten yokmuş
Hepinizin ya. Olurdu
Pişmanlık denilen şey bir deneyimdir sadece
Bu yolun dönüşü de sonu da yok...
Pişmanlık tam anlamıyla bir zaman kaybıdır.
Allah belanızı versin
Pişmanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?