Teşekkür ederim 💞
Bir kitabın son cümlesi sizin elinizde olsaydı ne yazardınız?
Teşekkür ederim 💞
Bir kitabin son cümlesi sizin elinizde olsaydı ne yazardınız?

İstedikleri kadar seni gülerken görsünler. İçinin yarasını, akşamın sonrasını, senden başka kim bilebilir ki?
Ben sevdiğim sözleri yazmak isterdim son cümleleri olarak.
"Bütün dostluklar düşük zamanlarda kurulur. Zor zamanlarında birbirine ihtiyaç duyulduğunda arkadaşlıklar sınanır." - Gandalf
"Dünya üzerindeki her şeyden değerli bir hazine varsa, o da bir dosttur." - Bilbo Baggins
"Karanlıkta bile bir umut ışığı vardır." - Samwise Gamgee
"Herkesin başına bir hikaye düşer." - Aragorn
"Küçük insanlar, büyük kararlar alabilirler." - Frodo Baggins
"Gölgeler bile geçicidir. Işık daima geri döner." - Aragorn
"Hiçbir yolculuk sonsuz değildir. Ama yolculuğun önemi, son noktadan daha büyüktür." - Gandalf
"Çünkü hiç kimse başka birinin kalbinin içindeki savaşı göremez. Sadece kendisi yaşar." - Aragorn
"Hepimiz seçimlerimizin esiriyiz." - Elrond
"Savaş, yapılacak son çaredir. Ama bazen son çare olduğunda bile, bir zafer getirmez." - Gandalf
Yola açılan aralık duran bahçe kapısını ardına kadar açtı, kapıyı çevreleyen begonvillerin içinden özgürlüğe kanat çırpan bir kelebek olduğu düşüncesini geçirirken aklından; sadece adımlıyordu yol boyunca, şapkasını unuttuğunu ancak on dakika yürüdükten sonra hatırlayacaktı, uğruna başına gelenlere rağmen dönüp almayı düşünmeyecekti bile.
Kırılan sustu, kıran güldü..
Cevap
7Cevap
ne m'attends pas ce soir car la nuit sera noire et blanche.
- nerval, bu gece beni bekleme, çünkü gece siyah ve beyaz olacak.
Son gördüğü şeyin, denize vuran dalgalar olmadığını; gözlerine bakıp yavaşça hayatın içinden çekildiği anda farkedebilmişti.
Her şeye rağmen, çamurlaşmadan, sana gelebildim.
ve evet normale ayak uydurmaya başladık hatta dışardan fark edilmiyor bile geçmişin izleri... peki gözyaşlarımızı dindi , bitti mi sandınız,?
Hayat bir kitap misali, başa dön ama baştan okuma
Asalet elbet bir gün yerini bulacaktır
Adalet yazdım asalet olmuş
Teşekkür ederim 😊
Güzeldi ve bitti
Degerini bilmeyenleele heba etmw
Hepsi bir hayaldi ne zannediyorsun ki
Mutlu son...
Sana sarmadan yapamıyorum skdjd hiç yakışıyor mu kudretine mutlu son
@StoneeCold 😂😂😂😂 Malefizin icindeki ponçik çıkıyor bazen tamam o zman değiştiriyorum ve kötülük her yere hakim oldu...🦹🦹🦹🦹💅
İşte feraset, işte fazilet skdkd
@StoneeCold 🦹🦹🦹🦹🦹🧚❤️
son,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?