En son hangi güzelliği yaptınız? Hiç ihtiyacım yokken kapının önünden geçerken kitaplar aldım.

En son hangi güzelliği yaptınız? Hiç ihtiyacım yokken kapının önünden geçerken kitaplar aldım.

Anna Karenina kitabını aldım. Hatta o kitabı gördüğüm vakit nasıl heyecanlandım, cıvıl cıvıl oldum. Kırtasiyede görmüştüm o kitabı, bir tane kalmış, hemen gözüme çarptı, öyle göz önünde de olan bir kitap değildi, insan bir şeyi kalpten istesin yeter ki her şey gözünün önüne seriliyor, o kitap da benim kendisini almamı bekliyordu bence orada öyle süzülerek, kimselere gitmemiş ya, işte benim olmak için ordaydı, hem birisi de beni Anna Karenina'ya benzetmişti, ben de bana benzetilen o Hanımefendiyi merak edip kendisiyle tanış olmak istedim, kardeşim o kitabı okuduğumu gördüğü vakit; "bu ne, Dünya klasikleri okuyorsun sen, ben okuyamam bu kitabı, okumaya kalksam 3 ayda bitiririm"dedi, yahu işin ucunda Anna Karenina'yı tanımak var, ah nasıl okumam, akıcı da bir dili var kitabın, bakalım ne kadar benziyoruz Anna Hanım'la, okudukça göreceğiz. Öyle bir kitap ki insan sahifelerinde, satırlarında kayboluyor, hayal dünyası genişliyor, okudukça merak ediyorum ne olup ne biteceğini, öyle sürükleyici bir kitap, kalın bir kitap olsa da;merakla okunacak bir kitap.
Sait Faik Abasıyanık'ın Semaver kitabını almıştım. Bu arada Stefan Zweig kitaplarının %80 i fazla ağlatır haberin olsun
Biliyorum teşekkür ederim :)
Rica ederim🌝🪁
Eic içinde ayriyeten teşekkürler🌸✨
Cevap
4Cevap
En son Kasım'da kitap fuarından kitap almıştım. 5-10 tane falan. Şimdi onlardan Kuyucaklı Yusuf kitabını okuyorum.
yüzüklerin efendisi
Grange'in bu iki kitabını aldım
Bir arkadaşın ısrarı üzerine bütün Harry Potter serisini aldım, halt ettik gibi hissediyorum ama bakalım 😄
Diriliş - Lev Tolstoy ve Frankenstein - Mary Shelley
Jean Teule İntihar Dükkanı kitabını aldım. Adı çok dikkatimi çekti, hikayesini merak ettim.
Sadist diye bir kitap aldım. Vahşetli bir kitap.
2 hafta önce kuran tefsiri almıştım
Çırak , Ruh koleksiyoncusu, Günahkar.
Kitap okumuyorum maalesef.
Haçlı seferleri tarihi- Jean Rıchard.
Teoman’ın son kitabını da ekledik evdeki yerimize.
Hatırlamıyorum bile🙄😂
Monte Kristo Kontu
Çöl çiçeği 😌
Kürk mantolu Madonna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?