Youtube kanalımda bu konular üzerine içerik üretip, anlatacağım için bu kitabı aldım. Birkaç güne kadar eline ulaşınca, kitabı aynı gün içinde bitirip, unutmazsam size fikrimi belirtirim.
Vay canına, cidden ilginç bir kitap seçmişsin! "Büyü: Cadılık ve Okültizm Tarihi" görselden bile oldukça detaylı ve etkileyici duruyor. Youtube kanalın için ideal bir kaynak olmuş, sanırım bayağı derin bir araştırma yapmışsın. Kitabı okuduğunda incelemeni mutlaka paylaş, meraktayım 🖤✨!
Rezonans kanunu isimli kitabı okumuşdum. Kitabı merak etdim kanalının ismi ne? , Bu tür kitapların genelde türkçesi zor bulunuyor kaç kitap beyenmişdim zamanında türkçe bulamadım.
Cinler hep ilgimi çekmiştir, simaları olsun veya sesleri... Acaba gerçekten İslamiyetin dediği gibi varlar mı?
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Varlar, buna emin ol. Görmek istersen söyleyeceğim birkaç şeyi evinde uygula, musallat olurlar.
Banyoda uzun süre kal. Yatağında yemek ve bol kırıntı olsun. Mutfağında yumurta kabuğu bırak. Geleceği yorumlayacak şekilde fal bak, baktır veya tarot aç, açtır.
En fazla 4 ay içinde "n'oluyor ulan?" demeye başlarsın
Daha önce cinlerin isimlerini araştırken o gün içinde o isim dalga konusu olmuştu ortamımızda akşam karabasan adeta çöktü, Ve dumanımsı varlık bana Ne oldu Ender diye gülüyordu tabi bir daha dalga konusu açmadım böyle saygı duymaya başladım hatta. Bir daha böyle bir olay yaşamadım. Ama cinlerden hala korkum yok bana kalırsa zararsızlar, yani insanlar daha zararlı. (İsim bu arada Kelcehurişti)
Olumlama, ritüel falan bunlar iyi geliyor. Hatta birkaç gün içerisinde eve geçtiğimde Youtube Kanalı'mda Viking Ritüeli üzerine ilk ritüel videomu çekeceğim.
Buradan sorabilirsin, yardımcı olurum. Bu sitede kimseye güvenmiyorum hocam. Dün kardeşim diye hitap ettiğim insan, kalkıp kendisine yürümüşüm gibi saçma sapan bir soru açtı. İstediğini sor yorumda, sabaha kadar cevaplarım
Bu tarz şeylerle zaten ilgileniyorum. Ritüel, büyü, kadim uygarlıklar, tarot, spiritüel enerji (ki spiritüel enerji ve tarot üzerine eskiden online seanslar veriyordum)
Kitabı yeni sipariş verdim. İçeriğine PDF olarak biraz göz attığımda, büyülerin eski tarihlerde nasıl ortaya çıktığını anlatıyordu
Psikolojik ve evren - enerji etkileşimi, başka bir şey değil. Ayrıca bir insan seni büyüyle seveceğine, hiç sevmesin daha iyi. Ve büyü sana da zarar verir ona da... Ayrıca gün gelir etkisi azalır ve hayatını karartır.
Malzemeler yoktu olan kadarıyla yaptm üstüne düşmedim:) zaten hayatım karartıktı 😂 yoo iyi oldu eminim beni her gün görse aşık olur kötü bir büyü yapmadım sevdirmek için
Ben kimseye yapmadım, yapmam da. Kendime saygımı kaybetmedim çok şükür. Ben sadece bilgi olarak araştırıyorum. Biri beni sevecekse, kendi iradesiyle, aşkla sevsin. Ne işim olur büyüyle? Bak sorunun altındaki açıklamaya... Youtube kanalım için aldım bu kitabı :)
Hocam, onlar üzerine çok araştırma yaptım, çok okudum. Ateşten ve dumandan varlıklar. Biz insanlara ya hayvan ya da insan kılığında görünürlermiş. Kendi orjinal görünüşlerine hiçbir insan kolay kolay dayanamazmış ve görenler de genelde can vermiş
Çok merak ediyorum ama onları, bizi hep görüyorlar evlerimiz de varlar ama ben göremiyorum erkek veya kadın bir cin ile arkadaş olup dertleşmeyi çok isterim
Ben bir tanesiyle arkadaştım. Aşık olmuştum ona. İnsan üstü güzellikleri var. Bu olaydan sonra 9 sene tedavi gördüm ve hala görüyorum. Bir medyum göz perdelerin yırtık dedi bana. Psikiyatri ise şizofreni teşhisi koydu.