Yalnızlığın Sesi Sessiz odamda, duvarlar yankılanır, Her köşede hüzün, yalnızlık fısıldanır. Bir gölge gibi peşimde dolaşır sessizlik, Kalbimde bir sızı, ruhumda derin bir yorgunluk.
Pencereden dışarı bakarım, Gökyüzü gri, dünya soğuk ve kasvetli. Kuşlar bile susmuş, ağaçlar çıplak ve yalın, Her şey sanki benim yalnızlığımı yansıtıyor adeta.
Zaman sanki durmuş, akmıyor saniyeler, Her dakika bir ömür gibi uzuyor, bitmiyor geceler. Düşüncelerim bir girdap gibi sarıyor beni, Geçmişe özlem, geleceğe dair korku sarıyor yüreğimi.
Bir dost arıyorum, derdimi paylaşacak, Bir el uzanacak, beni yalnızlıktan kurtaracak. Ama nafile, her yer bomboş, sessiz ve soğuk, Yalnızlık çökmüş kalbimin üzerine, bir kara bulut.
Gözyaşlarım akıyor sessizce, Kimse duymuyor, kimse görmüyor bu acıyı. Yalnızım ben, yapayalnız bu dünyada, Bir yaprak gibi savruluyorum rüzgarda.
Nakarat:
Yalnızlık bir esaret, bir çember darmadağın, Çıkamıyorum bu girdaptan, ne yapsam nafile. Bir umut ışığı arıyorum karanlığın içinde, Belki bir gün biter bu yalnızlık, belki bir gün severim yine.
Hayat bir oyunmuş, ben de yalnız bir figür, Rolüm bitince çekileceğim sahneden sessizce. Belki bir gün unutulur bu yalnızlığın hikayesi, Belki bir gün eser rüzgar, siler izlerimi.
Nakarat:
Yalnızlık bir esaret, bir çember darmadağın, Çıkamıyorum bu girdaptan, ne yapsam nafile. Bir umut ışığı arıyorum karanlığın içinde, Belki bir gün biter bu yalnızlık, belki bir gün severim yine.
Yalnızlık bir kader mi, yoksa bir seçim mi, Bilmiyorum cevabını bu sorunun. Sadece biliyorum ki, çok yoruldum, Çok yoruldum bu yalnızlıktan.
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte.
Meselâ bir barikatta dövüşerek meselâ kuzey kutbunu keşfe giderken meselâ denerken damarlarında bir serumu ölmek ayıp olur mu?
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.
Seversin dünyayı doludizgin ama o bunun farkında değildir ayrılmak istemezsin dünyadan ama o senden ayrılacak yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Yani Tahiri Zühre sevmeseydi artık yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliğinden?
Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.
Sen benim İfade edilmesi En zor olan Gerçeğimsin Sen benim Öykümün Vazgeçilmezisin Ben Bu öyküde ki Yalnız kahraman Sen ise Bitmeyen Cumlelerimsin /bfb